Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

JAVNA RAZGRNITEV dopolnjenega osnutka Sprememb in dopolnitev Odloka o občinskem prostorskem načrtu Občine Brezovica – št. 1 ter Okoljskega poročila za Spremembe in dopolnitve št. 1 Občinskega prostorskega načrta občine Brezovica

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka sd1 OPN in OP bo potekala od 10.1.2022 do 9.2.2022. Dopolnjen osnutek sd1 OPN in OP sta zaradi epidemioloških razmer SARS-CoV-2 (COVID-19) na območju Republike Slovenije javno razgrnjena na spletni strani občine Brezovica (https://www.brezovica.si/). Prav tako si je možno dopolnjen osnutek sd1 OPN in OP ogledati v času uradnih ur v prostorih Občine Brezovica, Tržaška cesta 390, 1351 Brezovica ob predhodni najavi na telefonsko številko 01/3601-789 ali preko elektronske pošte: urbanizem@brezovica.si.

 

V času javne razgrnitve bo organizirana tudi javna obravnava, ki bo v sredo 19.1.2022 s pričetkom ob 16.30 in bo potekala v elektronskem okolju TEAMS. Obvezne so prijave in sicer najkasneje do 17.1.2022 do 8.00. Prijavo se pošlje na elektronski naslov urbanizem@brezovica.si z navedbo imena, priimka in elektronskega naslova.

 

V okviru javne razgrnitve ima javnost pravico podati pripombe in predloge na razgrnjena dopolnjen osnutek sd1 OPN in OP.

 

Pripombe in predloge k dopolnjenemu osnutku sd1 OPN in OP se pošlje na Občino Brezovica, Tržaška cesta 390, 1351 Brezovica, s pripisom: »Pripombe na javno razgrnitev sd1 OPN in OP« ali se podajo preko elektronske pošte na naslov info@brezovica.si oziroma se jih poda ustno na javni obravnavi, ki bo potekala preko spletne povezave. Rok za pripombe k dopolnjenemu osnutku sd1 OPN in OP poteče zadnji dan javne razgrnitve. Nato bo Občina pripombe in predloge javnosti preučila in do njih zavzela stališče, ki ga bo objavila na krajevno običajen način in v svetovnem spletu. Obravnavane bodo le podpisane in s polnim naslovom opremljene pripombe in predlogi.

 

Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v stališčih, ki bodo objavljeni na spletu. Osebe, ki ne želijo, da se v stališčih objavijo njihova imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.

Oglejte si tudi