Logo MojaObčina.si
DANES
31°C
19°C
JUTRI
27°C
19°C
PRIMS mediji d.o.o.
Storitev, Tisk in založništvo

PRIMS mediji d.o.o.

Odprto

Danes 08.00‒16.00
Ponedeljek 08.00‒16.00
Torek 08.00‒16.00
Sreda 08.00‒16.00
Četrtek 08.00‒16.00
Petek 08.00‒16.00

Predstavitev

 PriMS d.o.o. je novoustanovljeno podjetje, nastalo z namenom razvoja in komercializacije lastnih tehnološko zahtevnejših produktov za splet in tisk, predvsem s področja založništva medijev, tako za slovenski kot tuji trg. 

Vizija podjetja PriMS d.o.o. je postati zaupanja vreden dolgoročni poslovni partner večjemu številu mikro, malih in srednje velikih razvojno usmerjenih podjetij in organizacij v Sloveniji in Evropi, in sicer na širšem poslovnem področju zagotavljanja podpornih in razvojnih aktivnosti klasičnega in spletnega založništva.

Reference podjetja predstavljajo znanja in izkušnje njenih ustanoviteljev in lastnikov ter vseh partnerjev. Poslovne ideje v podjetju razvijamo in uresničujemo z visoko kvalificirano delovno ekipo, pri tem pa se zavzemamo za poslovno in osebno odličnost.

Strateški načrt podjetja PriMS d.o.o. je uspešno slediti sodobnim trendom založniške dejavnosti ter prispevati k vzpostavljanju novih. Želimo kontinuirano razvijati in realizirati nove poslovne ideje ter se formirati kot podporno podjetje poslovne odličnosti na področju medijev in tako skupaj z zunanjimi partnerji poslovno rasti. Na področju razvoja kadrov je strategija podjetja oblikovati vrhunsko ekipo sodelavcev, ki bo zgornje uspešno izvrševala ob tem pa tudi osebnostno rasla.


Strategija razvoja v podjetju PriMS d.o.o. pa temelji na naslednjih strateških temeljih:

• hitra odzivnost in kvaliteta opravljenih storitev

• zadovoljstvo naročnikov

• promocija od ust do ust

• organska rast delovanja

• usposobljenost, učinkovitost in osebna odličnost zaposlenih

PRIMS mediji d.o.o. PRIMS mediji d.o.o. PRIMS mediji d.o.o.

Zadnje vsebine