Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Znani so glasbeni izvajalci 20. Škisove tržnice

Ljubljana, 18. 4. 2017 – Zelenica Kardeljeve ploščadi se bo 11. maja spremenila v zbirališče študentov iz vse Slovenije. Za en dan in noč bo znova postala prizorišče največje prireditve za mlade pri nas - Škisove tržnice, ki tudi letos ponuja kvaliteten izbor domačih in tujih glasbenikov.
Mladost, sproščenost, druženje, glasba, spoznavanje kulture in okusnih jedi, ki jih za obiskovalce pripravijo študentski klubi iz vse Slovenije, so besede, s katerimi lahko opišemo Škisovo tržnico. Tudi letos bo obiskovalce na Kardeljevo ploščad pritegnilo pestro dnevno in večerno dogajanje. Prav slednje, ki bo na velikem odru gostilo 7, na elektronskem pa 8 glavnih izvajalce, letos ponuja odličen glasbeni izbor, ki bo zadovoljil vse okuse obiskovalcev pred odroma in jim pričaral nepozaben večer.

 

Za glasbeni program na glavnem odru bodo od 17. ure dalje letos skrbeli:

-        Recycleman z gosti

-        Dare Acoustic

-        Neonate

-        Tabu

-        Elvis Jackson

-        Siddharta

-        Prljavo Kazalište

za navdušence nad elektronsko glasbo pa na 20. Škisovo tržnico prihajajo:

-        James Gareth

-        Luka Caro

-        Jimmy Clash

-        Bassjackers

-        Avadox

-        Junior

-        Veztax

-         Tricky Gullivan

 

Vstop na letošnjo, jubilejno 20. Škisovo tržnico, ki v popoldanskem času ponuja doživetje Slovenije v malem ter v večernem delu uživanje v zvokih najboljših slovenskih in tujih glasbenih izvajalcev, si lahko v predprodaji preko spletne strani Škisova tržnica zagotovite za 3 EUR, na dan dogodka pa je cena vstopnice 5 EUR.

Kontaktna oseba:

Kristina Keber – odnosi z javnostmi

E-pošta: kristina.keber@skis-zveza.si   

Telefon: 040 828 755

Oglejte si tudi