Oceni objavo

Moj bioenergetik

Zdravje  je naše največje bogastvo, vendar se tega vedno ne zavedamo dovolj: to spoznamo šele takrat, ko nastopijo zdravstvene težave. Tudi moje zdravje ni bilo  nikdar preveč trdno, vedno sem imela kakšne težave in to s hrbtenico ali psihične težave. Moja hčerka je dejala: »Mami, pojdi k bioenergetiku v Zagorje in Darko ti bo pomagal.« Jaz temu nisem dolgo verjela, kajti ona je pri njemu naredila dve stopnji kompletarnega zdravljenja. Hodila je tudi po žerjavici in spoznala podrobno delovanje človekovega telesa na nivoju psihe in energije.

Septembra leta 2001 sem se le skorajžila in hčerka me je peljala k Darku v Zagorje. Od takrat naprej hodim skoraj redno na pol leta. Moram se pohvaliti, da mi zelo pomaga. Že takoj po terapiji začutim veliko olajšanje. On mi požene energijo skozi moje telo in takoj začuti, kje v telesu so blokade in jih odstrani. Velika je sprememba v počutju in to takoj. Malo si vrtoglav in zmeden po terapiji. Naroči ti, da moraš doma piti veliko vode, se veliko gibati; ko prideš domov se takoj stuširati z mlačno vodo, tudi po glavi, da se očistiš slabe energije iz telesa, ker voda je zelo pomembna pri tej terapiji.

Gospod Darko je enkraten zdravilec in človek.  Pravi, da težave iz prejšnjega življenja prinesemo s seboj. Enaindvajset let se že poznava in vedno mi je zelo pomagal in sedaj res verjamem, da je nekaj na tem. On tudi zelo skrbi za svoje zdravje. Veliko se giblje, kolesari, teče, hodi v druge dežele po energijo, je zelo zdrav človek poln energije. Ko pridem k njemu, takoj opazi kakšne težave imam ne da kaj veliko pripovedujem. Vedno mi pravi: »Ja, gospa Fani, to bova midva vse »porihtala«, nič ne skrbite  in čez dan ali dva bodo te težave izginile in res izginejo.«

Letos sem bila pri njem v mesecu juliju, saj sem bila po moževi smrti zelo prizadeta in zdravje je popustilo. V januarju spet načrtujem obisk pri njem in se že veselim snidenja z njim, ker  tako dobro vpliva na mojo dušo in telo.

Tak je alternativni zdravilec Darko Verbe v Zagorju ob Savi. Lahko bi še pisala o njem, a za danes naj bo dovolj.

Fani  Šurca

 

 

Oglejte si tudi