Logo MojaObčina.si
DANES
5°C
-1°C
JUTRI
3°C
-3°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sobota, 16. December. 2023

Medicinska sestra/medicinski tehnik (m/ž)

Vaše naloge, odgovornosti in pristojnosti: sprejem in priprava pacienta ter ustrezne dokumentacije, vodenje zdravstvenih statistik, sterilizacija in čiščenje opreme, pripomočkov in inventarja, izvajanje storitev pacientom, nudenje prve pomoči...
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 01. Januar. 2024

Proizvodni tehnolog (m/ž)

Podjetje Seascape zaposli proizvodnega tehnooga (m/ž) za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Kandidat bo opravljal dela prenosa razvojnih izdelkov v proizvodnjo, optimiranja proizvodnih procesov obstoječih produktov in druga dela po naročilu nadrejenega. Pogoj so 3 leta delovnih izkušenj s področja del proizvodnega tehnologa.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 04. Januar. 2024

Farmacevt m/ž

Pričakujemo: strokovni naslov magister/magistra farmacije (mag. farm.) s strokovnim izpitom, opravljeno strokovno uvajanje v lekarniški dejavnosti pod nadzorom magistra farmacije, komunikativnost in veselje do dela s strankami, samostojnost, natančnost in odgovornost.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 04. Januar. 2024

Farmacevt začetnik m/ž

Od vas pričakujemo: strokovni naslov magister/magistra farmacije (mag. farm.) s strokovnim izpitom, prilagodljivost, natančnost in odgovornost, komunikativnost in veselje do dela s strankami.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 04. Januar. 2024

Farmacevtski tehnik m/ž

Pričakujemo: strokovni naslov farmacevtski tehnik, zaključeno pripravništvo in strokovni izpit, komunikativnost in veselje do dela s strankami, sposobnost samostojnega in timskega dela, natančnost in odgovornost.