Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Sreda, 15. Maj. 2024

Vodja prodajnega področja (m/ž)

Tvoja strast do športa in močne medosebne sposobnosti bodo ključnega pomena pri gradnji in negovanju poslovnih odnosov, prepoznavanju novih poslovnih priložnosti in zagotavljanju izjemnih storitev za naše distributerje in ključne kupce.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 16. Maj. 2024

Skrbnik ključnih kupcev (m/ž)

Pričakujemo: visoko motiviranost in željo po doseganju dobrih rezultatov, organiziranost, produktivnost in energičnost, komunikativnost, samoiniciativnost, zanesljivost, fleksibilnost..
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 17. Maj. 2024

Prodajalec obutve – Lesce

Družba Pami d. o. o. Nova Gorica ima po celotni Sloveniji razširjeno mrežo trgovin z obutvijo pod imeni Pami, La Scarpa, Ars in Paprika. Obuvamo vas že 30 let. Za prodajalno v Lescah iščemo novo prodajalko ali prodajalca.
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 19. Maj. 2024

E-mail specialist m/ž

Ker je zdrav način življenja vedno bolj vpleten v našo vsakdanjo rutino, ne zamudite priložnosti in se pridružite naši ekipi FutuNature.
Moje Delo
Gorenjska regija
Torek, 21. Maj. 2024

Komercialist- Horeca kanal (m/ž)

Pridruži se nam, če ceniš kvaliteto izdelkov. Je tvoj cilj prispevati k razvoju in uspešnosti blagovne znamke.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Vodja digitalnega marketinga

Iščemo Vodjo digitalnega marketinga, ki bo prevzel vodilno vlogo v naših marketinških strategijah. Potrebujemo strokovnjaka z naprednim znanjem spletnega oglaševanja in SEO, sposobnega vodenja projektov in ekip. Pridružite se nam in pomagajte rasti naši blagovni znamki!
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Komercialist za francoski trg m/ž

Odlično uigrana ekipa Plan-net solar te vabi, da tudi ti postaneš pomemben del enega izmed pomembnejših in naprednejših področij v Sloveniji.
Moje Delo