Logo MojaObčina.si
DANES
1°C
-6°C
JUTRI
4°C
-2°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Ponedeljek, 04. December. 2023

Receptor 1 (vodja recepcije) (m/ž)

Družba Sava Turizem d.d. vabi v svojo ekipo v SAVA HOTELI BLED sodelavca/ko za delovno mesto RECEPTOR 1 (vodja recepcije) (m/ž).
Gorenjska regija
Petek, 08. December. 2023

Koordinator trajnostnega razvoja (m/ž)

Še posebej bomo veseli kandidatov z znanji s področja varstva okolja in krožnega gospodarstva ter standardov kakovosti.
Gorenjska regija
Sobota, 16. December. 2023

Prodajalec/ka blagovne znamke Champion, Kranjska Gora

Postanite del uspešne ekipe Champion. Delo, ki ga boste opravljali bo pozitivno vplivalo na vas in ostali del ekipe, saj z njim doprinesete boljši prepoznavnosti znamke Champion pri potencialnih kupcih; prevzem blaga in postavitev le tega po segmentih v trgovini, k urejenosti salona, izložb in skladišča, naročanju blaga ter zaključevanju blagajne.
Gorenjska regija
Ponedeljek, 25. December. 2023

Prodajalec na letališču m/ž

Naloge: aktivna prodaja in svetovanje strankam ter izvajanje promocijskih aktivnosti za pospešeno prodajo v prodajnih enotah, delo na blagajni in izdajanje računov (zaključevanje dnevne prodaje, preverjanje menjalnine v blagajni, ipd.),...
Gorenjska regija
Ponedeljek, 04. December. 2023

Receptor-portir (m/ž)

Družba Sava Turizem d.d. vabi v svojo ekipo v SAVA HOTELI BLED sodelavca/ko za delovno mesto RECEPTOR-PORTIR (m/ž).
Gorenjska regija
Ponedeljek, 25. December. 2023

Logistični delavec (m/ž)

Naloge: prevzemanje, hranjenje in izdaja skladiščnega blaga; načrtovanje, organiziranje in usklajevanje dela znotraj skladišča
Gorenjska regija
Nedelja, 10. December. 2023

Komisionar (m/ž) v Cash & Carry Naklo

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Zaželjeno je, da: imate izkušnje s pripravo blaga na podlagi delovne dokumentacije, ste vestni in zanesljivi, te pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, ste pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Gorenjska regija
Sreda, 20. December. 2023

Prodajalec (m/ž) v Cash & Carry Naklo

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Zaželeno je, da: imate izkušnje z delom v trgovini, vas veseli delo z ljudmi, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljani za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.