Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
22°C
-1°C
PET.
21°C
-4°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Četrtek, 04. Marec. 2021

Analitik (m/ž) v industrijskih premazih

Pričakujemo: V. stopnje izobrazbe kemijske smeri – kemijski tehnik ali druge sorodne smeri, znanje angleščine, osnovno poznavanje računalniških orodij MS Office in Windows, vestnost, natančnost, odgovornost in inovativnost, pripravljenost za sodelovanje in timsko delo, željo po strokovnem in osebnostnem razvoju.
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 07. Marec. 2021

Dip. medicinska sestra vodja tima -M/Ž

Opis delovnega mesta: Vodenje in organiziranje zdravstvene nege na vseh nivojih, ugotavljanje in prepoznavanje potreb po zdravstveni negi pri uporabnikih, postavljanje ciljev, izdelava načrta, nadzor in izvajanje načrtovanih nalog v zdravstveni negi in patronaži in njihovo vrednotenje, v sodelovanju z namestnikom direktorja za ZNO, prepoznavanje potreb, spodbujanje..
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 07. Marec. 2021

Varnostni inženir (m/ž)

Opis del in nalog: zagotavljanje varnih delovnih postopkov in delovnih pogojev, izvajanje periodičnih pregledov strojev in naprav, izvajanje usposabljanj delavcev za varno delo, izdajanje navodil za varno delo, skrb za varnost delovnih sredstev, organiziranje preventivnih zdravstvenih pregledov, sodelovanje z medicino dela, priprava planov za periodične zdravniške preglede.
Moje Delo