Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
10°C
-6°C
PET.
11°C
0°C

zaposlitev

Gorenjska regija
Nedelja, 09. Februar. 2020

Računovodja (m/ž)

Perftech d.o.o.
  • možnost napredovanja,
  • samostojno, kreativno in dinamično delo,
  • možnost izbire delovnega mesta v Ljubljani, na Bledu ali v Mariboru,
  • možnost osebnega razvoja,
  • zaposlitev za polni delovni čas,
  • prožen delovni čas,
  • redna plača,
  • zagotovljeno parkirišče,
  • pozitivni medsebojni odnosi.
Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Sobota, 01. Februar. 2020

Knjigovodja - Vič Ljubljana m/ž

Podjetje, ki povezuje storitve na področju računovodstva, davčnega svetovanja in finančnega inženiringa zaposli novo osebo na delovnem mestu KNJIGOVODJA (m/ž). Delovne naloge: - knjiženje računovodske dokumentacije v glavno knjigo in v pomožne računovodske evidence, - knjiženje bančnih izpiskov.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 01. Februar. 2020

Poslovodja m/ž

Od vas pričakujemo: imate najmanj V. stopnjo izobrazbe, imate najmanj 2 leti delovnih izkušenj na področju trgovine in vodenja ljudi, imate vozniški izpit B kategorije...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 01. Februar. 2020

Vodja živilskega obrata v Naklem

Vaše delo bo zajemalo: vodenje in koordiniranje dela v živilskem obratu, organizacija delovnih procesov, nadzor nad procesi priprave in pakiranja končnih živilskih izdelkov...
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 15. Februar. 2020

Izkušeni računovodja

Naloge: izvajanje operativnih nalog s področja računovodstva in financ, urejanje dokumentacije in knjiženje poslovnih dogodkov, vodenje glavne knjige, evidenc OS in obračun plač ... Nudimo zaposlitev za nedoločen čas, v urejeni in strokovni sredini, ki se zaveda pomembnosti osebnostnega in strokovnega razvoja vsakega zaposlenega.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 20. Februar. 2020

Računovodja m/ž

Iščemo motivirano, pošteno, zanesljivo osebo za delo v našem računovodskem servisu. Vse zainteresirane vabimo,da nam svoj življenjepis pošljete na info@biro3000.si ali pokličete na telefonsko številko 041 404 981 ga. Karina.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 22. Februar. 2020

Vodja delovne skupine v proizvodnji m/ž

Naš naročnik je proizvodno podjetje, za katerega iščemo VODJO DELOVNE SKUPINE m/ž. Bodoči sodelavec bo odgovoren za vodenje, organiziranje in nadziranje del v skupini. Gre za zaposlitev direktno na podjetju, agencija je partner podjetja v začetni fazi zaposlovanja.
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 23. Februar. 2020

Voznik / skladiščnik (m/ž)

Opis delovnega mesta: razvoz blaga do strank in sodelovanje pri oddaji robe pri strankah, prevzem blaga od dobaviteljev, pregled in potrjevanje skladiščnih dokumentov (dobavnic)..
Moje Delo
Gorenjska regija
Nedelja, 23. Februar. 2020

Samostojni računovodja

Knjiženje poslovnih dogodkov za 3 manjša podjetja z istim lastnikom, izdelava mesečnih poročil, izdelava internih poročil, prijava in odjava delavcev, priprava dokumentacije za delovna dovoljenja..
Moje Delo