Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
6°C
Oceni objavo

Aktualni odprti razpisi v občini Horjul

Občina Horjul poziva društva, da se prijavijo na javne razpise, ki so objavljeni na spletni strani www.horjul.si in pridobite sredstva, ki so na voljo za različne aktivnosti.

V letošnjem letu so finančna sredstva z naslova razpisov namenili društvom ali aktivnostim v naslednjih zneskih: Javni razpis upokojenci: Na voljo so finančna sredstva v višini 2.000,00 EUR, za sofinanciranje redne dejavnosti in ekskurzije društev upokojencev z območja občine Horjul za leto 2023. Vse zainteresirane pozivajo, da se čim prej prijavijo saj je rok za prijavo 15. 2. 2023 do 10. ure, vse informacije najdete na spletni strani www.horjul.si v rubriki Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti društev upokojencev v Občini Horjul v letu 2023 - horjul.si. Tam si lahko preberete vse pogoje in tudi natisnete vlogo za sofinanciranje, ki jo je potrebno pravočasno oddati.

Javni razpis za prireditve: Letos je na razpolago znesek v višini  5.000,00 EUR in sicer za sofinanciranje prireditev in izobraževanj v občini Horjul v letu 2023. Naj omenimo, da je tu rok za prijavo 27. 10. 2023 oziroma do porabe sredstev. Vsi zainteresirani lahko najdete več informacij kakor tudi prijavnico na razpisa na spletni strani občine Horjul: Javni razpis za sofinanciranje prireditev in izobraževanj v Občini Horjul v letu 2023 - horjul.si.

Javni razpis kulturna dediščina: Sredstva bodo v letošnjem letu namenjena v višini 13.000,00 EUR in sicer za sofinanciranje obnove in vzdrževanje objektov sakralne stavbne dediščine na območju občine Horjul v letu 2023. Rok za prijavo je 17.02.2023 do 9. ure. Vse dodatne informacije, kakor tudi prijavnica se nahajajo na spletni strani občine v rubriki: Javni razpis o financiranju obnove nepremične kulturne dediščine v Občini Horjul v letu 2023 - horjul.si.

Na občini sporočajo, da so za vse dodatne informacije na voljo v času uradnih ur.  Lahko se tudi obrnete na sodelavko Uršo Remškar na e-naslovu ursa.remskar@horjul.si oziroma željene informacije prejmete po telefonu na številki: 01/7591123.

Peter Kavčič

Oglejte si tudi