Logo MojaObčina.si
DANES
4°C
0°C
JUTRI
9°C
5°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Torek, 12. December. 2023

Računovodja (m/ž)

Naloge in odgovornosti:zagotavljanje usklajenosti glavne knjige z analitičnimi evidencami, knjiženje in kontroliranje evidentiranja poslovnih dogodkov, vodenje osnovnih sredstev, obračun DDV, izdelava poslovnih poročil za interne in zunanje potrebe (Banko Slovenije, E-stat),...
Osrednjeslovenska regija
Torek, 12. December. 2023

Prodajalec (m/ž) V CASH & CARRY Slovenčeva

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Zaželeno je, da: imate izkušnje z delom v trgovini, vas veseli delo z ljudmi, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljani za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 13. December. 2023

Komercialist (m/ž)

Ste pripravljeni na nove delovne izzive v komerciali? Če se prepoznate v zgoraj navedenem in ustrezate zahtevanim pogojem v nadaljevanju, vas vabimo, da se pridružite našemu timu v prodaji.
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 28. December. 2023

Socialni oskrbovalec (več delovnih mest)

Samostojno izvajanje zahtevnejših storitev socialne oskrbe: pomoč pri vzdrževanju osebne higiene; pomoč pri oblačenju in slačenju, pomoč pri umivanju, hranjenju, opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega osebnih ortopedskih pripomočkov; pomoč v gospodinjstvu, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti...
Osrednjeslovenska regija
Torek, 12. December. 2023

Strokovni sodelavec v računovodstvu (m/ž)

Naloge in odgovornosti opravljanje enostavnejših del v računovodstvu, zapiranje odprtih postavk, vnos prejetih računov, urejanje dokumentacije in knjiženje poslovnih dogodkov,...
Osrednjeslovenska regija
Torek, 12. December. 2023

Komisionar (m/ž) v Cash & Carry Slovenčeva

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Zaželjeno je, da: mate izkušnje s pripravo blaga na podlagi delovne dokumentacije, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, ste pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 11. December. 2023

Samostojni strokovni sodelavec (m/ž) – na področju komerciale

Želiš zaštartati svojo karierno pot? Imaš dokončano vsaj VII. stopnjo izobrazbe? Te odlikujejo kreativnost, dinamičnost in vztrajnost? Te delo v ekipi, učenje in soočanje z novimi izzivi veseli?
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 11. December. 2023

Samostojni strokovni sodelavec (m/ž) na področju računovodstva

Želiš zaštartati svojo karierno pot? Imaš dokončano vsaj VI. stopnjo izobrazbe? Te odlikujejo kreativnost, dinamičnost in vztrajnost? Te delo v ekipi, učenje in soočanje z novimi izzivi veseli?