Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Gradnja prizidka vrtca Horjul je v zaključni fazi

Dela na prizidku lepo napredujejo in sedaj se v notranjosti že lahko vidi, kako bo vrtec izgledal od znotraj. Prav tako pa so ravno sredi maja mojstri tudi že zaključili s fasado, tako da vsi mimoidoči že lahko opazujejo končno podobo.
Tako so v zadnjem mesecu mojstri zaključili z deli na strojnih in elektro inštalacijah, kotlovnica že kaže končno podobo. Položili so tudi vse suhomontažne stenske obloge in prepleskali stene ter strope. Vgradili so tudi luči po celotnem objektu in nekatera vrata, ki jih čaka zasteklitev. Po montaži sanitarne opreme in kompaktnih plošč sledi še montaža opreme in ureditev okolice, da bodo otroci lahko uživali in se igrali tudi v zunanjih prostorih.

Župan Janko Prebil je z delom izvajalcev zadovoljen: ''Za uspešno izvedbo je najprej potrebna dobra priprava dokumentacije, ki je temelj vsega, če želimo črpati sredstva, ki nam jih je namenila država. Potem se z izbiro ustreznega izvajalca vse skupaj hitro sestavi in dela lahko napredujejo v začrtanem roku. Veseli me, da je pri tem za našo občino in mlade družine tako zelo pomembnem projektu vse potekalo brezhibno in bodo septembra otroci že lahko uživali v novih prostorih.'' 

Besedilo in foto: Peter Kavčič

Oglejte si tudi