zaposlitev

Jugovzhodna Slovenija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Sistemski inženir - Oracle m/ž/d

Naš naročnik si prizadeva najti izjemnega inženirja, ki bo prevzel odgovornost za upravljanje Oracle podatkovnih baz in aplikacijskih strežnikov. Ta priložnost vključuje vznemirljivo možnost pridružitve obstoječi ekipi izkušenih strokovnjakov, kjer boste imeli priložnost soustvarjati inovativne rešitve ter prispevati k razvoju in uspehu projektov podjetja.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Sodelavec v službi "Help desk" (m/ž)

Ste dobro računalniško podkovani in uspešni pri reševanju različnih izzivov? Vam komunikacija v italijanskem jeziku ne predstavlja ovire? Če ste trikrat odgovorili z "DA!", imamo za vas pravi izziv.  Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, iščemo sodelavca, ki bo kot "Sodelavec v službi 'Help desk' (m/ž)" prevzel naloge v njihovi IT službi. 
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Referent za bilance (m/ž)

Ste natančna in zanesljiva oseba? V kolikor ste samostojni pri delu in hitri pri obdelavi podatkov, imamo za vas odlično priložnost.  Pridružite se uspešnemu mednarodnemu podjetju, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, kot Referent za urejanje bilanc (m/ž).
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Prodajni svetovalec v klicnem centru (m/ž)

Ste uspešni v komunikaciji s strankami in se hitro znajdete v različnih situacijah ter samostojno sprejemate odločitve? Obvladate delo v italijanskem jeziku? Za uspešno mednarodno podjetje, ki je specializirano za področje upravljanja podatkov, iščemo več sodelavcev. V svoj kolektiv vabimo samoiniciativnega kandidata za delovno mesto: 'Sodelavec v klicnem centru - prodajni svetovalec (m/ž)'.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 05. Maj. 2024

Administrator za italijanski trg (m/ž)

Si želiš postati srce in duša podjetja, ki skrbi za gladko delovanje in omogoča uspešno izvajanje vsakodnevnih nalog? Kot 'Administrator (m/ž)' boš igral ključno vlogo pri zagotavljanju učinkovitega delovnega procesa ter podpiral naš tim pri doseganju ciljev.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Sprejemnik v kleparsko ličarski delavnici (m/ž)

Ali avtomobile poznate kot svoj žep? Zmorete kot iz topa oceniti škodo na vozilu in čas za popravilo, imate v glavi vse potrebne rezervne dele ter uživate v koordinaciji ekipe ličarjev in kleparjev, ki poskrbi, da je avto spet kot iz škatlice?
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 06. Maj. 2024

Referent v finančnem oddelku

V podjetju iščemo sodelavca / ko v finančnem oddelku. Pridruži se nam! Tvoj življenjepis pričakujemo na zaposlitev@amkomunikacije.si, do 05.05.2024.
Moje Delo