Logo MojaObčina.si

Aktualno

zaposlitev

Gorenjska regija
Četrtek, 06. Februar. 2020

Smetar m/ž

Kariera d.o.o.
  • Delo v eni izmeni od ponedeljka do petka,
  • prijeten kolektiv,
  • redno plačilo.
Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Ponedeljek, 03. Februar. 2020

Referent v oddelku zagotavljanja kakovosti (m/ž)

V Komendi iščemo novega sodelavca - referenta v oddelku zagotavljanja kakovosti (m/ž) z zaželeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe, zelo dobrim znanjem nemškega jezika, izrazitimi organizacijskimi sposobnostmi in željo po timskem delu. Zaželene so izkušnje in poznavanje področja živilstva in prehrane.
Moje Delo
Goriška regija
Četrtek, 20. Februar. 2020

Vodja skladišča mesa (m/ž)

Delovne naloge: samostojno vodenje, organiziranje, koordiniranje, nadziranje in razporejanje dela v skladišču, priprava blaga za odpremo, embaliranje, nakladanje, izdaja blaga, podpisovanje in kreiranje dobavnic..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 22. Februar. 2020

Prodajalec v urbanem sladolednem baru (m/ž)

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 22. Februar. 2020

Pek m/ž

Za našega naročnika, podjetje, ki oskrbuje trgovsko verigo s pekovskimi izdelki in slaščicami, iščemo peka. Če imate izkušnje na tem področju ali imate občutek za delo v kuhinji in si želite delati v urejenem, stabilnem podjetju ter si iščete dolgoročno zaposlitev, se čimprej prijavite z vašim življenjepisom.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 31. Januar. 2020

nastop

podjetje išče glasbenika oziroma glasbenico z dobrim znanjem igranja na klavirsko harmoniko ali violino ali akustično kitaro. nastopi so po sloveni...
Študentski Servis