Logo MojaObčina.si

Aktualno

zaposlitev

Gorenjska regija
Ponedeljek, 16. Avgust. 2021

Pravnik (m/ž)

Pričakujemo: vsaj 3 leta izkušenj pravnega svetovanja, dela s pogodbami, internimi akti in pravilniki v skladu z zakonodajo, dobro poznavanje delovnega in gospodarskega prava, govorna in pisna komunikacija v aktivni slovenščini, sposobnost jasnega izražanja, natančnost, iznajdljivost in samoiniciativnost, 6/2, 7, 8/1 ali 8/2 stopnjo izobrazbe pravne smeri.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 21. Avgust. 2021

Pravnik (m/ž)

Zahtevane veščine in znanja: VII. stopnja strokovne izobrazbe pravne smeri; poznavanje zemljiške knjige, AJPES, evidence GURS in drugih javnih registrov; sposobnost samostojnega in timskega dela; samoiniciativnost, komunikativnost, natančnost, zanesljivost.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 21. Avgust. 2021

Pravnik specialist za področje energetike (m/ž)

Pričakujemo: VII. stopnja strokovne izobrazbe pravne smeri; poznavanje zemljiške knjige, AJPES, evidence GURS in drugih javnih registrov; zaželen je opravljen pravosodni izpit in/ali izpit iz upravnega postopka; sposobnost samostojnega in timskega dela; samoiniciativnost, komunikativnost, natančnost, zanesljivost.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 26. Avgust. 2021

Odvetnica/odvetnik

Na delovno mesto odvetnice oz. odvetnika vabimo pravnice in pravnike, ki želijo znanje in izkušnje pridobivati v eni vodilnih slovenskih odvetniških pisarn na področju gospodarskega prava, sodelovati v stimulativnem, dinamičnem in urejenem delovnem okolju ter postati del profesionalnega, sproščenega in povezanega kolektiva.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 26. Avgust. 2021

Odvetniška kandidatka/kandidat

Na delovno mesto odvetniške kandidatke oz. odvetniškega kandidata vabimo pravnice in pravnike, ki želijo znanje in izkušnje pridobivati v eni vodilnih slovenskih odvetniških pisarn na področju gospodarskega prava, sodelovati v stimulativnem, dinamičnem in urejenem delovnem okolju ter postati del profesionalnega, sproščenega in povezanega kolektiva.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 26. Avgust. 2021

Odvetniška pripravnica/pripravnik

Na delovno mesto odvetniške pripravnice oz. odvetniškega pripravnika vabimo pravnice in pravnike, ki želijo znanje in izkušnje pridobivati v eni vodilnih slovenskih odvetniških pisarn na področju gospodarskega prava, sodelovati v stimulativnem, dinamičnem in urejenem delovnem okolju ter postati del profesionalnega, sproščenega in povezanega kolektiva.
Moje Delo