Logo MojaObčina.si

Aktualno

zaposlitev

Gorenjska regija
Sreda, 19. Februar. 2020

Pravni svetovalec v zavarovalnici m/ž

Naton d.o.o.

Redno delovno razmerje s ciljem dolgoročnega sodelovanja v mednarodni zavarovalnici, konkurenčen osebni dohodek.

Moja Zaposlitev
Gorenjska regija
Sreda, 29. Januar. 2020

Sodelavec za Pravo/Compliance

V Komendi iščemo novega sodelavca za Pravo/Compliance (m/ž) z zaželeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe, zelo dobrim znanjem nemškega jezika, organiziranostjo, spoštljivim odnosom in pozitivnim pristopom. Zaželene so izkušnje in poznavanje področja zagotavljanja skladnosti.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 16. Februar. 2020

Specialist za korporativno komuniciranje (m/ž)

Kandidat mora izpolnjevati naslednje pogoje: univerzitetna izobrazba družboslovne smeri, najmanj 3 leta na sorodnem delovnem mestu..
Moje Delo
Zasavska regija
Ponedeljek, 17. Februar. 2020

Vodja EU projektov (m/ž)

Naš naročnik v svoj kolektiv vabi izkušeno vodjo EU projektov , ki bo z vestnostjo in samostojnostjo pripomogel k uspehu in rasti podjetja. Ste splošno razgledani in imate pozitiven odnos v vsaki situaciji? Potem nam pošljite prijavo s svojim življenjepisom.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 18. Februar. 2020

Pravni svetovalec v zavarovalnici m/ž

Za mednarodno zavarovalnico, ki zaposluje več kot 140.000 sodelavcev po vsem svetu iščemo Pravnega svetovalca m/ž. Iščemo odgovorno osebo z nekajletnimi izkušnjami s področja odškodninskega prava, aktivnim znanjem angleškega jezika, izkušnje v zavarovalnici so prednost, niso pogoj, pravosodni izpit ni potreben.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 20. Februar. 2020

Samostojni strokovni delavec

Pričakujemo: da imajo najmanj univerzitetno izobrazbo Univerzitetni diplomirani pravnik, aktivno znanje angleškega jezika, sposobnost učinkovitega timskega in individualnega dela, odgovornost, zanesljivost, samoiniciativnost, komunikacijsko sposobnost ter vztrajnost pri doseganju ciljev, poznavanje računalniškega orodja MS Office (MS Word, Excel, Outlook)...
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 24. Februar. 2020

Pravnik

Prijavo z življenjepisom (CV) v angleškem jeziku pošljite prek naše spletne strani >>https://outfit7.com/job-position/?job=legal-counsel-ip/a0N1p00000GgyzLEAR&referer=mojedelo<<.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 27. Januar. 2020

pravne storitve

iščejo študenta/ko zadnjega letnika pravne fakultete za sestavo enostavnejših vlog, zahtevkov, dopisov, drugih pisanj ter po potrebi za administra...
Študentski Servis
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 27. Januar. 2020

pravne storitve

iščejo študenta/ko višjega letnika oz. absolventa/ko prava za pomoč pri pripravi in pregledu dokumentov, pogodb ter za administrativna dela. pogo...
Študentski Servis