Logo MojaObčina.si

Aktualno

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Torek, 07. Julij. 2020

Samostojni strokovni sodelavec (m/ž)

Od vas pričakujemo: VII. stopnjo strokovne izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri (7. raven) univerzitetni program (stari program) ali specializacija po visokošolskih strokovnih programih (stari program) ali strokovni magisterij (2. bolonjska stopnja)..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Torek, 07. Julij. 2020

Analitik projektnega kontrolinga (m/ž)

Od kandidatov pričakujemo: vsaj 2 leti delovnih izkušenj na področju kontrolinga ali računovodstva, visoko raven znanja angleškega jezika..
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sreda, 08. Julij. 2020

Finančni in poslovni kontrolor - Junior (m/ž)

Zaradi povečanega obsega del na področju financ in kontrolinga, tako lokalno kot na nivoju skupine, v svoje vrste vabimo osebo, ki bo z zasedo pozicije zagotavljala finančne podatke in procese, sodelovala pri planiranju in poslovni analizi, upravljanju terjatev, obdelavi podatkov (vključno z avtomatizacijo le-te) in njihovi interpretaciji.
Moje Delo
Gorenjska regija
Četrtek, 09. Julij. 2020

Finančni svetovalec za poslovanje z gospodarstvom (m/ž)

Potrebuješ: vsaj VI. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri, vsaj 1 leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, strast pri delu s podjetniki ter izkušnje s področja poslovanja z gospodarstvom, fleksibilnost in mobilnost, pogoj za zaposlitev je predloženo potrdilo o nekaznovanosti in potrdilo, da oseba ni v kazenskem postopku, usmerjenost k vrednotam Banke Sparkasse.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 09. Julij. 2020

Strokovni sodelavec za zavarovanje kreditov in investicij (m/ž)

Vse zainteresirane vabimo, da kandidirate na prosto delovno mesto strokovnega sodelavca za zavarovanje kreditov in investicij, m/ž, ki bo prvenstveno obsegalo pripravo in izvajanje novih jamstvenih shem po pooblastilu države. Ostale delovne naloge bodo: sodelovanje pri pripravljanju programov in produktov s področja zavarovanja, trženje produktov..
Moje Delo