Logo MojaObčina.si

Aktualno

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Petek, 16. April. 2021

Recruiter (m/ž)

Regionalna HR družba Workforce d. o. o., ki že več kot 20 let uspešno opravlja storitve na področju zaposlovanja in upravljanja s človeškimi viri, s poslovalnicami v državah Adriatic regije - v Sloveniji, Srbiji, Bosni in Hercegovini, na Hrvaškem, v Črni gori in Makedoniji, v svoje vrste vabi novega sodelavca za zasedbo prostega delovnega mesta Recruiter (m/ž).
Moje Delo
Zasavska regija
Sobota, 17. April. 2021

Vodja projektov na Zavodu VOZIM ž/m

Delo bo vsebovalo (1) vodenje mednarodno priznanih projektov iz področja varnosti v prometu in preprečevanja tvegane in škodljive rabe psihoaktivnih snovi, (2) organiziranje aktivnosti v okviru projektov, skladnih s cilji organizacije ter (3) sodelovanje pri razvoju novih projektov in aktivnosti v organizaciji. Namen delovnega mesta je vodenje projektov za doseganje ciljev Zavoda VOZIM.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 18. April. 2021

Pravosodni sodelavec za preiskovalno kazenske zadeve - vodja vpisnika

Delovno mesto PRAVOSODNI SODELAVEC ZA PREISKOVALNO KAZENSKE ZADEVE - vodja vpisnika je uradniško delovno mesto, ki se lahko opravlja v nazivu Pravosod.sodel.za preis.kaz.zad.III, Pravosod.sodel.za preis.kaz.zad.II, Pravosod.sodel.za preis.kaz.zad.I.
Moje Delo
Goriška regija
Sreda, 21. April. 2021

Vodja montažnega oddelka v proizvodnji (m/ž)

Imate odlično razvite vodstvene veščine in bogate izkušnje na področju montaže? Naš naročnik je uspešno podjetje, na trgu prisotno že več kot 25 let, ki se ukvarja z izdelavo visoko kvalitetnega dizajnerskega pohištva. Prijavite se na prosto delovno mesto in postanite del ekipe profesionalcev.
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Sreda, 21. April. 2021

Planer proizvodnje (m/ž)

Uspešno podjetje iz Šmarjeških Toplic v svoj tim vabi ambiciozno in proaktivno osebo, za zasedbo delovnega mesta Planer proizvodnje. Vabljeni k prijavi!
Moje Delo
Podravska regija
Ponedeljek, 03. Maj. 2021

Vodja Projektov (m/ž)

Uspešno podjetje s tradicijo na področju energetskega in strojnega inženiringa zaposli Vodjo projektov (m/ž). Imate izkušnje z vodenjem projektov in ste pri tem nadpovprečno uspešni? Iščete zaposlitev v dobrostoječem podjetju in možnost izmenjave dobrih praks? 
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Četrtek, 06. Maj. 2021

Socialni oskrbovalec (več delovnih mest)

Samostojno izvajanje zahtevnejših storitev socialne oskrbe: pomoč pri vzdrževanju osebne higiene; pomoč pri oblačenju in slačenju, pomoč pri umivanju, hranjenju, opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega osebnih ortopedskih pripomočkov; pomoč v gospodinjstvu, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti...
Moje Delo
Jugovzhodna Slovenija
Sobota, 08. Maj. 2021

Skupinovodnja (m/ž)

Naš naročnik je uspešno podjetje, ki deluje v lesni branži. Zaradi širitve in povečanja obsega dela, v svoje vrste vabi osebo, ki bo opravljala dela na delovnem mestu Skupinovodja (m/ž). Si želite nadgraditi svoje znanje in delovati v tehnološko naprednem okolju?
Moje Delo