Logo MojaObčina.si

Aktualno

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Nedelja, 31. Oktober. 2021

Brainobrain trener m/ž

Tedea, d.o.o.

Nudimo delo v inovativnem in ciljno usmerjenem teamu. Nudimo popolno podporo pri delu. Ne potrebujete nobenega posebnega predznanja. Vse kar potrebuješ pri delu te naučimo!

Delo poteka v popoldanskem času.

V Krškem obstaja možnost prevzema lokalne franšize! S prevzemom lokalne franšize dobite možnost razvijanja lastnega posla na geografsko omejenem področju!

Moja Zaposlitev
Notranjsko-kraška regija
Torek, 26. Oktober. 2021

Natakar m/ž

Holding Kobilarna Lipica k prijavi vabi kreativne in pozitivne bodoče sodelavce/sodelavke, ki želijo sooblikovati novo zgodbo prenovljenega Hotela Maestoso 4* sup kot »NATAKAR (m/ž)«.
Moje Delo
Podravska regija
Sreda, 03. November. 2021

Strokovni sodelavec za digitalni marketing

DOBA Fakulteta je prepoznavna in najboljša fakulteta na področju online izobraževanja v Sloveniji in JV Evropi. Pri pridobivanju kandidatov za vpis v študijske programe na fakulteto ima digitalni marketing ključno vlogo, zato širimo uspešen tim DOBE in k sodelovanju vabimo ambicioznega strokovnega sodelavca za digitalni marketing.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 20. November. 2021

Glavni projektni vodja (m/ž)

Na Taia Translations iščemo izkušenega/o vodjo prevajalskih projektov, ki bo vodil/a našo projektno ekipo in skrbel/a za konstanto izboljševanje in optimizacijo naših obstoječih procesov, produktov in storitev.
Moje Delo