zaposlitev

Goriška regija
Sobota, 25. Maj. 2024

LabVIEW razvijalec

Družba Kolektor Orodjarna d.o.o., za programiranje na področju Avtomatizacije in strojegradnje, k sodelovanju vabi LabVIEW razvijalca.
Moje Delo
Podravska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

C# / .NET razvijalec m/ž

Si želiš sodelovati pri oblikovanju prihodnosti digitalnega sveta? Te zanima delo v vodilnem podjetju na področju blockchain tehnologije? Te novi izzivi motivirajo in uživaš v stalnem učenju? Če je tvoj odgovor pritrdilen, morda iščemo prav tebe!
Moje Delo
Notranjsko-kraška regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Tehnolog / procesni inženir

Delo obsega predvsem: inženirsko delo pri uvajanju novih tehnologij in opreme v redno proizvodnjo za avtomatizirano izdelavo pogonov na področju brizganja izdelkov ter testiranja polizdelkov in končnih izdelkov, sodelovanje z razvojno skupino inženirjev na novih projektih, ...
Moje Delo
Notranjsko-kraška regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Inženir avtomatizacije – PLC programer

Zaupali vam bomo naslednje naloge: razvoj programske opreme za stroje in linije, testiranje programske opreme, izdelavo tehnične dokumentacije, podporo projektantom in servisu.
Moje Delo
Gorenjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Elektromonter - serviser

Te mika delo v branži obnovljivih virov energije, kjer nikoli ne zmanjka novih razvojnih izzivov? Si ob sebi želiš imeti dobro utečeno ekipo, ki ti vedno stoji ob strani? Hkrati pa iščeš dinamično in razvojno delovno okolje, ki ti zagotavlja dobro ravnovesje med delom in prostim časom?
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Špediter ATL

Iščemo kandidata/kandidatko za zaposlitev za določen čas zaradi nadomeščanja porodniške odsotnosti. Delovno mesto: ŠPEDITER ATL M/Ž. Vabljeni vsi, ki ste vajeni dinamičnega dela in ki vam je delo špediterja všeč. Prednost imajo kandidati z izkušnjami.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Srednja medicinska sestra v primarni dejavnosti – m/ž

ZDRAVSTVENI DOM LJUBLJANA vas vabi, da se pridružite pozitivno naravnanemu in v razvoj usmerjenemu kolektivu z dobrimi delovnimi pogoji na delovnem mestu: E035036 SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V PRIMARNI DEJAVNOSTI - m/ž
Moje Delo
Savinjska regija
Sobota, 25. Maj. 2024

Prodajalec v TPC Celje, 2 kandidata za to delovno mesto

Delovne naloge bodo: prodaja blaga ter pomoč in svetovanje kupcem, skrb za založenost in urejenost prodajnih polic ter ustrezno označevanje blaga, spremljanje ter zagotavljanje kvalitete blaga na posameznem oddelku, vodenje evidence blaga, prevzemanje blaga ter kontrola cen in kodiranje ter ostala dela, ki po svoji naravi sodijo v okvir dela prodajalca.
Moje Delo