zaposlitev

Notranjsko-kraška regija
Petek, 10. Maj. 2024

Konstrukter-tehnolog (m/ž)

Podjetje Tajfun LIV d.o.o. v svoje vrste vabi Konstrukterja, ki bi s svojim znanjem in izkušnjami doprinesel k razvoju kakovostnih izdelkov in dobri klimi v podjetju. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas v družini prijaznem slovenskem podjetju s številnimi ugodnostmi za naše zaposlene. Potrebno poznavanje CAD programov za 3D modeliranje.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Vodja službe za varstvo pri delu

Na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, UL iščemo novega sodelavca/sodelavko, ki se zanima za delo vodje v Službi za varstvo pri delu. Nudimo zaposlitev za nedoločen čas s polnim delovnim časom.
Moje Delo
Podravska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Prodajni predstavnik na terenu (m/ž)

Adecco H.R. d.o.o., vodilno mednarodno podjetje na področju upravljanja s človeškimi viri za svojega naročnika išče novega sodelavca/ko.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Petek, 10. Maj. 2024

Manager za razvoj segmenta restavracij RPM

Dobro, transparentno poslovanje s partnerji je ena osnovnih vrednot ekipe Wolt. Iščemo motivirano vodjo ključnih strank, ki bo skrbela za dobre odnose z restavracijami na naši platformi in oblikovanje privlačne ponudbe za naše uporabnike. Iščemo osebo, ki razmišlja strateško, ima izkušnje z analizo podatkov, si želi dinamičnega, izzivov polnega dela in si prizadeva za ekipne zmage.
Moje Delo
Osrednjeslovenska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Inženir za razvoj optičnih sistemov v inovaci

Izkoristite priložnost in razvijte svoj potencial v družinskem podjetju, aktivnem po celem svetu, ki vam nudi najboljše pogoje za osebno karierno pot.
Moje Delo
Gorenjska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Računovodja m/ž

K sodelovanju vabimo RAČUNOVODJO, ki bo odgovoren za vodenje glavne in pomožne knjige, obračunavanja DDV, knjiženje dokumentov, priprava bilanc, ...
Moje Delo
Koroška regija
Petek, 10. Maj. 2024

Analitik v kontrolingu (m/ž)

Naloge: priprava planov poslovanja za proizvodne obrate in skupne službe; izračun vrednosti stroškovnih mest ...
Moje Delo
Zasavska regija
Petek, 10. Maj. 2024

Samostojni komercialist

K sodelovanju vabimo sodelavce/ke, katerih osnovne naloge in odgovornosti bodo vezane na: pridobivanje novih trgov in kupcev, izdelava tržnih analiz, aktivno zbiranje informacij o trendih na trgu, nudenje tehnične podpore kupcem, izvajanje komercialnih in marketinških aktivnosti.
Moje Delo