Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
26°C
12°C
Oceni objavo

Srečanje starejših invalidov nad 80 let in težjih invalidov Društva invalidov Ajdovščina – Vipava

V gostišču pri Nives smo 7. septembra priredili vsakoletno tradicionalno srečanje za naše starejše in težje invalidne- dolgoletne člane našega društva.

Veseli, da so se ponovno srečali in v pričakovanju programa, je bilo gostišče hitro napolnjeno. Na dogodek smo povabili tudi naše poverjenike, saj so prav oni glavna vez med člani in društvom.

Navzoče je pozdravila in nagovorila predsednica društva Manica Jerkič. Kulturni program je popestril harmonikaš in člani kar sami s svojimi pesmimi in recitali. Še posebej smo se s simbolnim darilom spomnili na najstarejša udeleženca srečanja. Vsem prisotnim članom smo izročili spominska darilca, ki so jih ročno za ta dogodek izdelale naše članice. Sledil je družabni del programa, ki smo ga v prijetnem vzdušju zaključili z odlično pogostitvijo.

V poletnih poplavah so bili prizadeti tudi številni invalidi. Žal so tudi med nami pomoči potrebni člani. Prav na vse te smo se spomnili tudi mi. Člani so se povabilu predsednice za pomoč prizadetim invalidom v poplavah in pomoči potrebnemu našemu članu velikodušno odzvali. Zbrani denar bomo nakazali na Zvezo delovnih invalidov Slovenije, katera je pristojna za nadaljnjo razdeljevanje pomoči. Hvala vsem!

Mnogi naši člani, ki so bili povabljeni na to srečanje, se zaradi svoje bolezni, ki jim kroji njihov vsak dan, dogodka niso mogli udeležit. Vse te člane in še mnoge druge bodo poverjeniki društva obiskali ob novem letu.

Hitro je minil čas našega skupnega druženja, a vodila nas je misel, da se čez leto dni ponovno srečamo.

Društvo invalidov Ajdovščina – Vipava

Oglejte si tudi