Logo MojaObčina.si
DANES
34°C
18°C
JUTRI
36°C
20°C
Oceni objavo

IZJEMNI REZULTATI TWIRLARK NA 27. DRŽAVNEM PRVENSTVU

27. državno prvenstvo v twirlingu je letos potekalo 20. in 21. 4. 2024 v Slovenski Bistrici. Klub je zastopalo 25 deklet. Twirlarke so se na pot odpravile v zgodnjih jutranjih urah. Po prihodu v telovadnico so dekleta imela dovolj časa za pripravo na tekmovanje. Prvi tekmovalni dan so zaznamovali nastopi nižjih težavnostnih kategorij v tehničnih in freestyle solo in par disciplinah. Dekleta so se po napornem dnevu odpravile do prenočišča, kjer so nabrale ponovne moči za naslednji tekmovalni dan. Drugi tekmovalni dan so potekali nastopi freestyle solotov in parov višjih nivojev ter skupine. Vsa dekleta so se odlično odrezala in nanje smo neizmerno ponosni. Klubu so priborile kar 12 zlatih, 8 srebrnih, 4 bronasta odličja, 6 četrtih mest, 4 peta mesta, 1 deveto mesto ter 1 deseto mesto.   

Sedaj se dekleta se močneje pripravljajo na naslednje tekmovanje – Slovenija Open, ki bo potekalo v začetku junija v Slovenski Bistrici. Za večino deklet bo to tudi zadnje tekmovanje v tej sezoni, najstarejša skupina pa bo slovenske barve ponovno zastopala junija na evropskem prvenstvu ki bo zopet potekalo v Teplicah na Češkem.

Iskrene zahvale gredo tudi našemu generalnemu sponzorju Alpacem, Občini Kanal ob Soči in vsem staršem. Prav tako pa vse čestitke ob doseženih odličnih rezultatih.

Oglejte si tudi