Logo MojaObčina.si

Tržič

JUTRI
25°C
8°C
ČE.
23°C
13°C

Vadbe za zdravje 2019 v Podljubelju. Pilates. Zdrava hrbtenica. Fit MAMI & baby

Organizator: Katja Gaber Vodopivec
OBVEZNA predhodna prijava zaradi največ 10 - 12 vadečih v skupini


Sedaj smo pa že blizu poletja! Jupiii! :)
Mesec maj nas že razveseljuje z daljšimi, toplejšimi dnevi, z več energije in pripravljenostjo na gibanje tudi zunaj. Še vedno pa vas ob hladnih večerih vabim v našo prijetno telovadnico v Podljubelju na druženje in skrb za vaše telo, od nog do glave.

Maj je idealen mesec, da se vsaj 1x na teden za 1 uro ustavite, si vzamete čas zase in se posvetite sami sebi. S tem morda preženete tudi spomladansko utrujenost, ki vas lahko ujame nekje na poti...

Sploh vam to priporočam, če čutite, da se ob stresnem načinu življenja težko umirite, zvečer težko zaspite, da se sploh več ne znate povezati s svojim telesom in da vam njegova oblika nekako uhaja iz rok.

Se vam kdaj zgodi, da zaradi hitrega tempa življenja sploh ne znate več pravilno dihati? Mogoče ste se sedajle vprašali "Kakšno pa je pravilno dihanje?" Obljubim, da vas naučim, v živo! ;) 

Niste še nikoli slišali za Pilates, vendar si želite bolj gibčno in čvrsto telo, boljšo koordinacijo in ravnotežje, okrepiti predvsem mišice trupaDajte si priložnost, da ga preizkusite, ne bo vam žal!

Si želite zožati obseg pasu, okrepiti trebušne mišice, hrbtne mišice in mišice medeničnega dnaPilates je več kot odlična rešitev!

So vam zdravniki že omenili, da morate SEDAJ PA RES narediti nekaj za vašo hrbtenico, saj se vam v nasprotnem primeru "slabo piše"? Ste nasvet vzeli resno?? ;)

Nimate varstva za vašega dojenčka, vi pa vseeno želite narediti nekaj dobrega za vaše telo? Se dobro razgibati in sprostiti... Prinesite / pripeljite ga s sabo in skupaj preživita sproščeno, aktivno uro na vadbi, prilagojeni posebej za mamice po porodu? DOBRODOŠLA OBA!

Mogoče se sprašujete zakaj bi MAMICA sploh telovadila, če se vam vsak dan toliko dogaja, da komaj še lovite sami sebe?

 • Želite ponovno obleči kavbojke izpred nosečnosti? 
 • Mogoče si želite bolj razgiban hrbet, brez bolečin? 
 • Hočete poskakovati, kihati, kašljati brez skrbi, ali bodo vaše mišice medeničnega dna zdržale? 
 • Bi imeli bolj čvrsto zadnjico? 
 • Bi imeli močnejše roke, da boste svojega dojenčka, ki je iz dneva v dan težji, lažje držali v eni roki, medtem, ko v drugi nesete vrečke iz trgovine, kuhate kosilo in opravljate še 100 drugih opravil? 
 • Mogoče si želite, da vam neprespane noči nebi prišle toliko do živega? 
 • Takoj podpišete za več energije in potrpežljivosti? ;)

Dnevi se počasi že daljšajo, vendar samo s sprehodi in pohodi ne morete razgibati čisto vseh sklepov in okrepiti čisto vseh mišic. Zato vas vabim, da si vzamete čas zase in se mi pridružite na urah vadbe za zdravo hrbtenico, na pilatesu ali vadbi za mamice z dojenčki, kjer boste ponovno dobili nazaj svoje gibčno telo, čvrste mišice in noči kvalitetnega spanja. 

p.s. mamice z dojenčki, žal vam ne morem dati garancije, da bo zaradi vaše telovadbe vaš dojenček spal celo noč, sigurno pa se boste izognile kakšni bolečini v vratu, hrbtu, ali rokah, bolje se boste počutile v svoji koži in lažje boste opravljale vsakodnevne obveznosti. Naučene vaje pa boste lahko izkoristile tudi za telovadbo doma, skupaj z vašim dojenčkom ali malčkom :)


*********************************

Ko se enkrat naučite pravilnega gibanja, zavedanja položaja telesa, vse to uskladite še z vašim dihanjem, ne boste nobene aktivnosti več znali delati drugače, kot pravilno in varno za vaše zdravje! 


***********************************

Tudi v MAJU imate na voljo 6 možnih teminov vsak teden:
 •   ponedeljek ob 8:30 Pilates
 •   ponedeljek ob 18:30 in
 •                           19:45 Zdrava hrbtenica

 •   četrtek ob 8:30 Fit MAMI&baby
 •   četrtek ob 18:30 in
 •               ob 19:45  Pilates


**************************************************************

Vadbe trajajo 60 minut. Lahko se vključite 1x ali 2x tedensko, kar vam je lažje in ljubše.

Vadimo v Podljubelju 240, v pritličju naše hiše, v novem prostoru za vadbe. Dostop do telovadnice je skozi vhod v hišo (iz dvorišča).

***********************************

Ker so skupine z največ 10 - 12 vadečimi, se je na vadbo nujno potrebno predhodno prijaviti: 
s sporočilom na facebook messenger (Katja Gaber Vodopivec) ali 
na e-mail: divinetime.slo@gmail.com ali 
SMS-om na 041-812-466. 

V kolikor imate tudi kakšna dodatna vprašanja, vam z veseljem odgovorim.
Dodatne informacije dobite na Facebooku na strani Divine Time. Lepota telesa in duha. ali na spletni strani www.DivineTimeAcademy.com 


Ker sem tudi sama mamica dvema fantičkoma, poleg vsega pa še diplomirana fizioterapevtka, Pilates Coach in vaditeljica pred in poporodne vadbe, vam s svojim znanjem želim pomagati, da čas, ki si ga boste vzeli samo zase izkoristite za varno, zdravo in za vas primerno vadbo, saj boste le tako vaše telo dobro razgibali in okrepili tudi tiste mišice, ki jih drugače ne dosežete tako zlahka.

******************************************
Vadnina za spomladanski del vadb (do konca maja):
1 mesec 1x tedensko    22€
1 mesec 2x tedensko    40€

2 meseca 1x tedensko  40€
2 meseca 2x tedensko  76€

3 mesece 1x tedensko  60€
3 mesece 2x tedensko  100€

4 mesece 1x tedensko  78€
4 mesece 2x tedensko  130€

5 mesecev 1x tedensko  98€
5 mesecev 2x tedensko  160€

Še nekaj "tehničnih podrobnosti":
 • Vadnina se plača v naprej, na prvi uri, za kolikor mesecev želite (1 - 5 mesecev, 1x ali 2x na teden). 
 • Plačilo je možno z gotovino na urah vadb ali s predhodnim nakazilom na TRR SI56 0510 0801 4004 852 , namen: vaše ime in priimek + kakšno karto kupujete.
 • V primeru izostanka vračilo vplačane vadnine ni možno, razen v izrednih primerih zaradi zdravstvenih težav (z zdravniškim potrdilom), ko se izstavi dobropis glede na število neporabljenih ur. 
 • V primeru neopravičenega izostanka se vadnina ne prenaša v naslednji mesec. Imate pa možnost v istem mesecu oz. mesecih (v primeru že plačane vadnine za več mesecev)  izostanek nadomestiti v eni od drugih rednih vadb, v kolikor je na ostalih urah prosto mesto.
 • Mesečna karta velja 4 tedne od dneva pričetka z vadbo (enako tudi v primeru, če se nam pridružite sredi meseca) in vključuje 4 (1x tedensko) oziroma 8 obiskov (2x tedensko).
 • Karte so neprenosljive.
 • V vsakem mesecu poskrbim, da ima vsaka skupina 4 ure vadbe.
******************************************************** 

Za vadbo boste potrebovali blazino za na tla, brisačko in pijačo (najbolje vodo). Vadimo v nogavicah ali bosi, tako da posebne obutve ne potrebujete.

***************************************

Poskrbite za svoje telo, navsezadnje je edino, ki ste ga dobili v uporabo! ♥ 

Pa brez skrbi, konec maja se skrb za zdravo telo pri nas ne neha! Komaj že čakamo dovolj toplo vreme, da vse vadbe preselimo ven, na travnik! To bo šele fajn!! :)

Se vidimo, Katja Gaber Vodopivec

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi