Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

ZMAGA V AJDOVŠČINI

RK AJDOVŠČINA : RD HERZ ŠMARTNO                                 24 : 29 (12 : 14)

Ajdovščina (13.10.2018) – ŠC Police, sodnika: Boris Košir in Boris Sintič, delegat: Janko Strel.


Ajdovščina:
Velikonja 2, J. Koren 2, Svetik, Vidic 1, Stanič, Pelicon 3, Vasič, Masilo, Bizjak, L. Bratina 2, Breznikar 6, L. Bratina, Tunanovič 6, M. Koren 1, Volk 1, Krauthaker. Trener: Branko Leban.

Herz Šmartno: M. Sadar, Je. Žižek, Ribarič 5, Škrabanja 8, Cirar 2, Justin 3, Zobarič, Rozina, Muratovič, Ju. Žižek, A. Sadar 4, Avsec, Jerina 2, Močnik 2, Kukovica, Žurga 3. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Ajdovščina  5 (3), Herz Šmartno  4 (1).

Izključitve: Ajdovščina  4 minute, Herz Šmartno  8 minut.

Diskvalifikacije:


Šmarska ekipa je na gostovanje odpotovala brez kapetana Petra Bahovca, se je pa po poškodbi vrnil Jaka Avsec. Začetek tekme je pripadel domači ekipi, ki je vodila za zadetek ali dva. V vratih je odlično branil izkušeni Brane Krauthaker. Proti koncu prvega polčasa pa so Šmarčani zaigrali bolje, predvsem čvrsto v obrambi. Predvsem Rok Ribarič in mladi Nejc Škrabanja sta našla način, kako premagati domačega vratarja. Ob koncu polčasa vodstvo Herz Šmartna za 2 zadetka. V drugem delu še boljše nadaljevanje šmarske ekipe, ki je začela igrati bolje tako v obrambi in napadu, domači so vse težje prihajali do zadetkov, saj je dobro branil tudi Midhad Muratovič. Po delnem rezultatu  1:9 v obdobju med 40. in 50. minuto je bilo na semaforju že 17:26, tekma je bila že skoraj odločena. Domači so uspeli še malo znižati rezultat, vendar je bila tekma praktično že odločena. Na tekmi se je izkazala celotna ekipa, dobro pa je izkoristil minutažo Nejc Škrabanja, ki je dosegel 8 zadetkov.

Oglejte si tudi