Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

ZMAGA NA PTUJU!

RK DRAVA PTUJ : RD HERZ ŠMARTNO                                 33 : 35 (18 : 20)

Ptuj (07.12.2018) – Športna dvorana Ljudski vrt, sodnika: Drago Ocvirk in Miran Štrigl, delegat: Rudi Kokol.


Drava Ptuj:
Reisman, Gregorc 3, Grobelnik 2, Hrupič 4, Belec, Zupanc 2, Stopar 9, Bedrač, Rožman 6, Žunič, M. Žuran, Bračič, Krasnič, S. Žuran, Sivka 7. Trener: Vladimir Vujović.

Herz Šmartno: Ribarič 6, Škrabanja 1, Justin 9, Bahovec 1, Zobarič 3, Rozina 3, Muratovič, Ju. Žižek, Avsec 8, Jerina, Kukovica, Žurga 4. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Drava Ptuj  2 (2), Herz Šmartno  1 (1).

Izključitve: Drava Ptuj  8 minut, Herz Šmartno  6 minut.

Diskvalifikacije: Jure Žižek (Herz Šmartno) 10. minuta


Šmarska ekipa je na Ptuj odpotovala samo z desetimi igralci in dvema vratarjema, saj je bilo poškodovanih ali bolanih kar šest igralcev. Tekma se je pričela bolje za domače, saj so povedli 5:2. Šmarčani so nato našli ritem in izenačili pri rezultatu 8:8. Nadaljevale so se izenačene minute, videli smo predvsem veliko zadetkov. Ob koncu prvega polčasa so Šmarčani povedli z 18:20. V drugem delu še boljše nadaljevanje, dobro je branil tudi Midhad Muratovič, vodstvo šmarske ekipe se je počasi višalo. Največja prednost je bila pri rezultatu 28:34. Domači so poskušali ujeti priključek, proti koncu tekme so izkoristili nekaj nezbranosti ekipe Herz Šmartno, a več kot zmanjšati razliko jim ni uspelo. Zelo pomembna zmaga za šmarsko ekipo na težkem gostovanju na Ptuju.

Oglejte si tudi