Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

PORAZ V TRBOVLJAH

RD RUDAR : RD HERZ ŠMARTNO                              34 : 23 (15 : 10)

Trbovlje (23.02.2019) – Športna dvorana Polaj, sodnika: Žan Pukšič in Miha Satler, delegat: Branko Pirc.


Rudar:
Škrabar, Polanec 1, Bizjak 1, Jager, Ernestl 4, Kocijančič 4, Kamnikar, Hočevar 5, Bučar 8, Krajnc, Deković, Žagar 2, Novak 1, Lenart 6, Žibert, Kozole 2. Trener: Marko Dobrkovič.

Herz Šmartno: Sadar, Je. Žižek 1, Ribarič 4, Cirar 1, Berglez 1, Justin 3, Bahovec 1, Zobarič 4, Muratovič, Ju. Žižek, Sadar, Avsec 6, Jerina 1, Močnik 1, Kukovica. Trener: Filip Gradišek.

Sedemmetrovke: Rudar  4 (4), Herz Šmartno  5 (3).

Izključitve: Rudar  10 minut, Herz Šmartno  10 minut.

Diskvalifikacije:

 

Zasavski derbi je zasluženo pripadel domači ekipi Rudarja.

Že na začetku tekme so z dobro igro povedli 7:3, borbeno v obrambi in pametno v napadu so nadaljevali tudi naprej. Šmarska ekipa je na postavljeno obrambo težko dosegala zadetke. Polčas se je končal z vodstvom domačih s 15:10.

V drugem polčasu so domači še bolje nadaljevali, povedli že 19:11, šmarska ekipa ni našla rešitev za razpoložene domače igralce. Do konca tekme domači niso popuščali, z dobro rotacijo so držali visok ritem igre ter na koncu tudi zasluženo visoko zmagali.

Pri domačih je odlično odigral Rene Bučar, dosegel je osem zadetkov, dobro je branil tudi Klemen Krajnc. Pri Šmarčanih se je najbolje izkazal Jaka Avsec s šestimi zadetki.

Oglejte si tudi