Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
15°C
JUTRI
21°C
13°C
Oceni objavo

Dobrodelne Barse v Zavodu z ljubeznijo

V četrtek, 18.5. 2023, so v Zavodu z ljubeznijo, v sodelovanju z zavodom Na svetlo stran, potekali brezplačni tretmaji  Access Barsi.

Delavnico je vodila Darja Bright Tome, ki je na začetku povedala par besed o sami srčni Access Bars tehniki.  Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z zdravjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, oliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo in podobno. Z aktivacijo točk na glavi se osvobodi ujeta energija s tem pa se ustvari prostor za drugačne izbire in nove možnosti.

Darji se je pridružilo tudi nekaj srčnih Access Bars praktikov, ki so se odločili podariti svoj čas in svojo energijo ljudem s težjimi obolenji, oziroma ljudem v stiski.

Tretmajev se je udeležilo 21 ljudi. Po kratkem klepetu in spoznavanju, ter v prijetnem in sproščujočem okolju so se tretmaji začeli in potekali čez celi dan. Na tem mestu bi se radi zahvalili vsem, ki ste doprinesli svojo pozitivno energijo in nam vsem skupaj polepšali dan.

Delavnico sofinancira Občina Logatec.

Oglejte si tudi