Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
6°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

PGD METNAJ 2019

Izteka se še eno leto našega uspešnega delovanja. PGD Metnaj je  lahko ponosno na dosežene rezultate v letu ki se izteka. Letos smo praznovali 90. letnico delovanja društva z proslavo in gasilsko veselico. Ob tej priložnosti smo izdali prvi zbornik v zgodovini društva z priložnostno značko. Obenem smo predali v uporabo novo garažo, ki za nas pomeni veliko. Dobili smo sodobno in veliko garažo, ne samo za gasilsko vozilo ampak še za druge dejavnosti. Krajani izvajajo vsako jutro telovadbo, kadar vremenski pogoji ne dovoljujejo dejavnosti od zunaj.  Letos smo, tako kot lansko leto v garaži pričakali Božička, po njegovem odhodu smo imeli vaščani že tretje srečanje, kjer smo se lahko pogovorili ob hrani in pijači in seveda ob sladicah naših vaščank. Gasilci smo letos kupili novo vodno brizgalno, stara je imela častitljivih 37 let in je bil čas da se upokoji. Z novo črpalko bomo tako zagotovili popolno pripravljenost v primeru požara z še dvema manjšima črpalkama.

Za vse uspehe smo hvaležni našemu županu Dušanu Strnadu za velikodušno podporo in razumevanje, gasilski zvezi Ivančna Gorica, podjetjem donatorjem in vsem krajanom. 

Ob tej priložnosti želimo metnajski gasilci vsem občanom SREČNO IN USPEŠNO NOVO LETO 2020, VELIKO ZDRAVJA IN OSEBNE SREČE TER LJUBEZNI.

                                                                         IMEJMO SE RADI

Z gasilskim pozdravom                                        NA POMOČ

 

predsednik PGD METNAJ

Miroslav Tul

Oglejte si tudi