Logo MojaObčina.si
DANES
23°C
10°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Pravila za izrabo časopisnega prostora v Klasju za predstavitev kandidatov na volitvah poslancev iz RS v Evropski parlament, dne 9. junija 2024

Uredniški odbor javnega glasila Občine Ivančna Gorica je sprejel pravila za uporabo časopisnega prostora v lokalnem časopisu Klasje za predstavitev kandidatov na volitvah poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament, ki bodo potekale v nedeljo, 9. junija 2024.
  1. Za namen predstavitve kandidatov bo izšla predvolilna priloga kot del notranjih strani redne junijske številke časopisa Klasje. Datum izida: 6. junij 2024.
  2. Vsak organizator volilne kampanje ima za predstavitev kandidatov oz. programa na voljo naslednji oglasni prostor:
    • oglas velikosti polovica (1/2) strani, oz. 271x184 mm v ležeči postavitvi ali
    • oglas velikosti cela (1/1) stran, oz. 271x374 mm v pokončni postavitvi
  3. Cena posameznega oglasa je v skladu z veljavnim cenikom o oglaševanju v časopisu Klasje, ki je objavljen na spletni strani www.ivancna-gorica.si in sicer:
    • oglas 1/2 strani je cena: 276,33 EUR + DDV,
    • oglas 1/1 strani je cena: 440,66 EUR + DDV.
  4. Predstavitev kandidatov oz. programa, uredništvo sprejema kot že izdelan oglas v predpisani dimenziji. Oglas mora biti posredovan v primernem formatu za tisk (PDF ali JPG), na elektronski naslov uredništva urednistvo@klasje.net. Na oglasu mora biti naveden naziv in naslov pravne osebe, ki naroča oglas.
  5. Naročnik oglasa mora ob oddaji oglasnega materiala posredovati uredništvu tudi pisno naročilo objave. Naročilnica mora biti naslovljena na izdajatelja javnega glasila: Občina Ivančna Gorica, Sokolska ulica 8, 1295 Ivančna Gorica.
  6. Za vrstni red objav oglasov se upošteva vrstni red iz uradnega seznama kandidatur.
  7. Rok za oddajo oglasnega materiala je do 27. maja 2024.
  8. Za objavljeno vsebino uredništvo ne odgovarja, ne sme pa biti žaljiva do drugih političnih strank ali posameznikov.
  9. V rednem delu predvolilne številke Klasja se ne objavi sporočil političnih strank ali avtorskih člankov s političnimi vsebinami povezanih s predvolilno kampanjo.
  10. Dodatne informacije na e-naslovu urednistvo@klasje.net, oz. na tel. številki 781 21 30.

Oglejte si tudi