Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
6°C
JUTRI
22°C
7°C
Oceni objavo

Društvo upokojencev Vojnik

Kako hitro beži čas ... Bila je šele pomlad, nato sončno poletje in že je pred nami jesen.

Toda naše društvo živi in dela naprej. Organiziramo srečanja in druženja. Že kar nekaj izletov smo imeli in še nekaj jih bo. S pomočjo podjetja MI-BUS d.o.o. iz Stranic organiziramo vsa potovanja in izlete. Tako smo bili v juniju v Krapini in Trakoščanih, zaradi časovne stiske nam ni uspelo, da bi si ogledali Zagreb - pa kdaj drugič, ob podobni priložnosti. Zelo zanimiv izlet je bil na notranjsko, ko smo si ogledali vojaški muzej v Pivki in grad s posestvom Prestranek. Omeniti moramo tusi, da smo bili na Mariborskem Pohorju (ANDREJEV DOM - POJK).

Za konec poletja je ostalo romanje na Brezje in na Pavlovski Vrh - "od kleti do kleti". Tudi na zaključni izlet nismo pozabili. Še prej pa je naš piknik pod šotorom, ki ga združujemo s praznikom občine Vojnik.

Prav čisto na koncu leta pa vas vabimo na Martinovanje in Silvestrovanje, da leto zaključimo kot se "šika" in se pripravimo za naslednje leto.

To naj bo zaenkrat dovolj. Še enkrat vas vabim, da se nam pridružite, se poveselite z nami, tako bomo skupaj zmogli več in tudi lepše nam bo. Vsem prav lepe pozdrave in na snidenje pri našem druženju!!

Ivan Robačer,

predsednik DU Vojnik

Oglejte si tudi