Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

DO KONCA MAJA UGODNEJŠE CENE VSTOPNIC ZA KOPANJE NA GORENJSKI PLAŽI

Samo še do konca maja so v predprodaji vstopnice za obisk Gorenjske plaže, ki bo letos svoja vrata odprla predvidoma v začetku junija. Kopalci jih po ugodnejši ceni lahko kupijo v Turistično promocijskem in informacijskem centru Tržič (TPIC Tržič).

Kot novost letošnje kopalne sezone, v kateri pričakujemo dvajset tisoč obiskovalcev, nudimo nakup sezonske vstopnice. Cene ostalih vstopnic, to je dnevnih, popoldanskih in drugih ostajajo iste kot lani.

Prenosne sezonske vstopnice so še posebej primerne za podjetja in institucije, ki lahko svoje zaposlene nagradijo s promocijo plavanja in aktivnega preživljanja prostega časa. Vstopnica se lahko namreč prenaša med več osebami.

 

Staršem pa kot idejo za inovativno darilo ob uspešno zaključenem koncu šolskega predlagamo, da svoje otroke nagradijo z neprenosno vstopnico za pestro preživljanje poletnih počitnic, kjer se bodo imeli 'fletno poletno'.

 

Cene sezonskih vstopnic:

cena do vključno 31. maja 2015 prenosna 70,00 EUR (namesto 100,00 v redni prodaji)

neprenosna - otroci, dijaki, študenti, upokojenci, invalidi  40,00 EUR (namesto 70,00 v redni prodaji

neprenosna - odrasli  60,00 EUR (namesto 90,00 v redni prodaji)


Celoten cenik je objavljen na spletni strani Občine Tržič, na naslovu www.trzic.si.

 

Več informacij glede prodaje vstopnic je na voljo pri TPIC Tržič na e-naslovu: informacije@trzic.si in/ali telefonski št.: 04 597 15 36.



Oglejte si tudi