Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

[Lesni feniks] Urša Zgojznik: Ali se teme okolja tičejo vseh nas?

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v sodelovanju z Društvom Ekologi brez meja in partnerji projekta Lesni feniks vabi na predavanje »Ali se teme okolja tičejo vseh nas?« Predavanje bo v četrtek, 5. marca, ob 17. uri v Žireh, v Kulturnem središču Stare Žiri (Tabor 2, 4226 Žiri).

Na predavanju predsednice Ekologov brez meja, Urše Zgojznik, boste izvedeli, kateri so aktualni okoljski izzivi, ter se srečali s pojmi, kot so podnebne spremembe, krožno gospodarstvo in zero waste. Kaj lahko kot posamezniki naredimo za okolje, kako prilagoditi naše aktivnosti in kje se skrivajo rešitve za planet in ljudi?

Predavanje se bo izvedeno v sklopu projekta Lesni feniks in je namenjeno ozaveščanju javnosti o pomenu zmanjševanja količine odpadkov ter ponovne uporabe materialov.

Partnerji v projektu:
* Lokatur, z.o.o., so.p.
* M Sora, d.d.
* Občina Žiri
* Razvojna agencija Sora d.o.o.
* Šolski center Škofja Loka.

Projekt sofinancira Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014 - 2020. Organ upravljanja, določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna Razvojna agencija Sora d.o.o.


Na dogodke se ni treba prijaviti in je brezplačen. Vabljeni vsi, ki vas zanimajo okoljske teme ali bi radi izvedeli več o problematiki odpadkov. Več na http://www.lesnifeniks.si/ ali FB strani Lesni feniks!

Dodatne informacije: Razvojna agencija Sora d.o.o., info@ra-sora.si , 04-5060224
Ekologi brez meja, barbara.zorko@ocistimo.si, 031 363 368

LESNI FENIKS (klikni za več informacij)

Vabljeni!

 

Dokumenti, priloge:

LesniFeniks_Vabilo_Predavanje_Žiri_5.3.2020

 

Oglejte si tudi