Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
7°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

JAVNO ZBIRANJE PONUDB za sezonsko oddajo prostora za namen gostinske ureditve na območju Pustotnika za leto 2024

JAVNO ZBIRANJE PONUDB
za sezonsko oddajo prostora za namen gostinske ureditve na območju Pustotnika za leto 2024


Naziv in sedež organizatorja javnega zbiranja ponudb:
Občina Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri

 

Predmet javnega zbiranja ponudb:

Predmet javnega zbiranja ponudb je del zemljišča, parc. št. 816/2, 818/1 in 1274/2, vse k.o. 2023-Žiri, na območju Športno rekreacijskega centra Pustotnik za sezonsko časovno omejen najem prostora za namen gostinske ponudbe od 1. 6. do 31. 10. 2024.

Za predmetni razpis je na voljo približno 250 m2, kjer bo lahko prijavitelj organiziral začasno gostinsko ponudbo, na omenjeni parceli je omogočen priklop na vodovod in elektriko.

Pogoji najema:

    •    Najemnik je lahko pravna ali fizična oseba, ki ima izkušnje in znanja z gostinstvom.
    •    Pogodba se sklepa z namenom ponudbe gostinske storitve na območju Pustotnik.
    •    Zemljišče je v izmeri cca. 250 m2, na parc. št. 816/2, 818/1 in 1274/2, vse k.o. 2023-Žiri.
    •    Najemnik je dolžan zagotoviti, da bo postavljena infrastruktura po normativih in pogojih, ki jih predpisuje Gradbeni zakon.
    •    Najemnik je dolžan plačevati dogovorjeno mesečno najemnino.
    •    Najemnik je dolžan plačevati mesečne stroške porabe vode, elektrike in odpadkov, ki bodo zaradi dejavnosti nastali.
    •    Objekt bo možno priključiti na obstoječe vodovodno in električno omrežje. Priklop izvede Občina Žiri.
    •    Najemnik se je kot povzročitelj odpadkov dolžan vključiti v sistem zbiranja odpadkov Občine Žiri.
    •    Najemnik mora poskrbeti, da na celotnem območju Pustotnika ne bo onesnaženja narave s smetmi ali drugimi odpadki.
    •    Najemnik se zaveže, da na Občino Žiri odda vlogo za razpored obratovalnega časa začasne gostinske ureditve na območju Pustotnika.
    •    Najemnik je dolžan skrbeti za čistočo in opremljenost sanitarne enote z WC papirjem in dezinfekcijskim sredstvom.
    •    Ob prijavi najemnik predloži natančen opis in vizualno začasno postavitev ureditve prostora za namen gostinske ponudbe, ki jo namerava urediti na predmetnem delu zemljišča.
    •    Najemnik se zaveže, da bo ob končani sezoni oz. najemni pogodbi spravil zemljišče v prvotno stanje.

Vsebina vloge:

Vloga mora obvezno vsebovati:
    •    naziv prijavitelja,
    •    ime in priimek, naslov, telefonsko številko kontaktne osebe, elektronski naslov,
    •    naziv, naslov in davčno št. prejemnika računov za fiksne stroške najema,
    •    opis programa in storitve, ki jo bo prijavitelj ponudil,
    •    načrt oz. vizualno postavitev ureditve prostora,
    •    predviden obratovalni čas.


Obrazec za vlogo je sestavni del razpisne dokumentacije in je objavljen na spletni strani Občine Žiri v rubriki razpisi in objave https://www.ziri.si/objave/58

Cena najema:

Cena najema prostora se zaračunava mesečno skupaj z ostalimi stroški in znaša najmanj 1 € na kvadratni meter najetega prostora oz. v primeru več prijav se upošteva cena, ki jo ponudi izbrani ponudnik.

Postopek izbire:

Občina Žiri (najemodajalec) bo na podlagi pravočasno prejetih vlog izbrala najustreznejšo ponudbo za najem prostora na območju Pustotnika.

 
Najugodnejši prijavitelj bo tisti, ki bo ponudil:
    •    mesečna najemnina: do 10 točk, in sicer: najvišja ponujena cena 10 točk, druga najvišja ponujena cena 5 točk, tretja oz. vse naslednje ponudbe 0 točk.
    •    odpiralni čas: do 10 točk, in sicer: vse dni v tednu – 10 točk, vse dni v tednu razen nedelje – 8 točk, petek, sobota in nedelja – 3 točke (aktiven dan se šteje, da je odprto vsaj 3 ure). 
    •    ponudba: do 5 točk, in sicer: hrana in pijača – 5 točk, pijača – 3 točke
    •    dodaten program oz. turistična ponudba in popestritev območja Pustotnik – 5 točk

 

Oddaja ponudb:

Vloge pošljite na naslov: Občina Žiri, Loška cesta 1, 4226 Žiri, ali na e-mail jana.peternel@ziri.si, s pripisom »NAJEM PROSTORA PUSTOTNIK 2024«, in sicer do 16. 5. 2024 do 9.00.

Oglejte si tudi