Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
11°C
PON.
26°C
12°C
Oceni objavo

Novice iz NK Vrhnika

Mesec november je za naše mlade nogometaše prinesel prvo sezono zimske lige na Vrhniki. Vse do pomladi novega leta se bodo v njej pomerile ekipe U10, U11 in U13. Pridružili se nam bodo vrstniki iz Ljubljane, Domžal, Grosuplja, tudi naši sosedje iz Borovnice ne bodo manjkali. Na 12 tekmah prvega vikenda je skupaj padlo kar 121 golov, kar dokazuje, da se v teh ligah veliko dogaja. Glede na pozitivne odzive ekip, trenerjev in gledalcev se bomo potrudili, da prva sezona zimske lige ne bo zadnja in da turnirji v treh starostnih selekcijah postanejo tradicionalni.

Prvega zimskega druženja v našem športnem parku se izredno veselimo, ostalim selekcijam NK Vrhnika, ki se bodo merile tudi v drugih zimskih ligah po Sloveniji, pa želimo veliko športne sreče.

Starejše selekcije so zaključile jesenski del sezone. Po 16. krogih se selekciji U15 in U17 na skupni lestvici uvrščata na 6. mesto, kar je hkrati najvišja uvrstitev v jesenskem delu prvenstva. To dejstvo nakazuje, da je bil zaključek prvenstva za obe selekciji točkovno zelo uspešen.

Zaradi vremenskih razmer in slabega stanja travnate površine na Vrhniki, smo zadnje tri domače kroge odigrali na umetni travi v Ivančni Gorici. 6 tekem, 4 zmage in 2 neodločena izida, so dobra popotnica pred odmorom in razlog za optimizem pred nadaljevanjem prvenstva naslednje leto.

Tudi mladinska in članska ekipa sta domače tekme odigrali na »tujih« igriščih v Domžalah, Grosupljem in Ivančni Gorici.

Točkovno manj uspešno kot mlajši klubski vrstniki, premor ki prihaja, bo dobrodošel, da strnemo vrste in se vrnemo tja kamor sodimo.

Leto bomo zaključili z nekaj prijateljskimi tekmami, tudi mednarodnimi,  z ekipami, ki prihajajo iz nam sosednih držav.

Leto 2023 gre počasi h koncu, mi pa verjamemo, da bo novo leto vsaj toliko, če ne še bolj uspešno kot letošnje.

NK Vrhnika

Oglejte si tudi