Oceni objavo

Zahvala volivkam in volivcem Krajevne skupnosti Verd

V nedeljo, 15. januarja, so potekale volitve v Svet krajevne skupnosti Verd. Kandidirale so kar tri liste, zato je bil nabor kandidatov res pester. Krajani in krajanke Bistre, Verda, Mirk in Janezove vasi ste večino glasov ste namenili kandidatom Lista Dejana Novaka in skupine volivcev.

Dejan Novak, Petra Hladnik, Špela Verbič Susman, Urban Čepon, Bernard Jazbec in Helena Šneberger Mandelj se vam zahvaljujemo za izkazano podporo. Veseli smo, da ste v našem programu prepoznali potencial in nam podelili mandat. V krajevni svet je bil izvoljen še Matic Mesojedec, kar nas veseli, saj ga poznamo kot delavnega in vedno pripravljenega pomagati.

Prepričani smo, da bomo skupaj uspešno stopali po poti, ki so jo pretekli člani KS Verd uhodili pred nami. Usmerjali pa se bomo tudi v druge smeri in iskali nove poti, da bo življenje v naši krajevni skupnosti še lepše.

Velik poudarek dajemo odkriti komunikaciji z vsemi krajani. S tem namenom imamo namen vzpostaviti nove komunikacijske kanale in še marsikatero novost. Po končni razglasitvi rezultatov volitev bo sledila primopredaja, nato pa bomo lahko z aktivnostmi, ki smo si jih zadali. O vsem vas bomo aktivno obveščali.


 V imenu novoizvoljenega Sveta KS Verd: Helena Šneberger Mandelj

Oglejte si tudi