Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
5°C
TOR.
25°C
6°C
Oceni objavo

Ustvarja spomine

Sabrina Pečar iz Bovš ustvarja pod imenom Beli balonček. Lani poleti začela udejanjati svoje sanje. Ustvarja dekoracijo z baloni, namizno dekoracijo tudi z rožami in dekoracijo prostora.

Navdušenje se je začelo, ko je delala v Kanadi in je tam opazila, da so zabave lepo in skrbno okrašene. Tam je prvič zaznala tudi trend baby shower zabav (zabava pred rojstvom otroka), ki se pri nas uveljavljajo šele zadnjih nekaj let. "Prava ideja, da bi nekaj naredila iz tega, pa je prišla, ko sem rodila svoja dva otroka. Takrat sem začela okraševati za vsako zabavo za rojstni dan ali drug praznik. Poskrbela sem za cvetje, balone in drugo dekoracijo. Pri tem sem res uživala. Skozi drugo porodniško pa sem razmišljala, zakaj ne bi osrečila še drugih ljudi s tem, saj je meni doma že zmanjkalo dogodkov," je povedala Sabrina Pečar. Tako je lani aprila prvič pri prijateljici pripravila dekoracijo za baby shower. 

Praznovanja so še lepša

Ime Beli balonček je najprej izbrala, ker je želela nagovoriti mlade mamice in poskrbeti za njihove dogodke, povezane z rojstvom otroka. Od začetka pa so se njene dekoracije razširile na praznovanja različnih okroglih jubilejev za odrasle, tudi na poroke in vsa druga praznovanja. Najbolj priljubljena so presonalizirana ozadja z obročem balonov, pripravi tudi namizno dekoracijo z rožami, namesto tega so zadnje čase priljubljeni tudi helijevi baloni. Sabrina večkrat pripravi tudi dobrodošlico mamicam, ko se z otrokom vrnejo iz porodnišnice. Pripravi različne dekoracije na porokah, v gostišču, pri cerkvi ali za civilni obred. V svojem delu izredno uživa in želi pripraviti dekoracijo z osebno noto, prilagojeno za vsakega: "Najbolj sem vesela, ko slišim pohvalo, da so ljudje zadovoljni in vidim objavljeno fotografijo mojih dekoracij. Ko veš, da si nekoga osrečil in mu ustvaril trajne spomine." Sabrino Pečar in njeno ustvarjanje najdete na Facebooku in Instagramu pod imenom Beli balonček. 

Tekst: Klara Podrgajs

Foto: osebni arhiv

Oglejte si tudi