Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Pridelano in izdelano z ljubeznijo in podarjeno z ljubeznijo – naj bodo letos darila kupljena od naših domačih lokalnih ponudnikov

Čeprav je bilo letošnje leto, ki se izteka, drugačno in nam koronavirus žal še vedno kroji naša vsakdanja življenja, smo vstopili v adventni čas. Čas, ki nam prinaša upanje in prav gotovo moramo trdno upati, da bomo premagali ta virus. Letos žal ne bomo uživali ob sprehodih po ulicah Božičnega Vojnika, zato bodo prazniki, ki prihajajo, končno namenjeni družini, druženju ob skupni mizi in prav gotovo bo vsak izmed še bolj občutil veselje, da je samo družina tista, ki nas bogati in osrečuje.
Letos ne bomo hiteli in obremenjevali velikih nakupovalnih centrov in iskali primernih daril in pozornosti za naše najdražje. Zato, spoštovani občani in občanke občine Vojnik, vabljeni, da drobne pozornosti in darilca kupite pri naših lokalnih ponudnikih, ki se trudijo z delom in jih je ta čas še posebej prizadel. Njihovi izdelki, pridelki in darila so narejeni z veliko truda in dela, predvsem pa z veliko mero ljubezni. Zato se naj ta ljubezen pomnoži tudi z vašim  nakupom, saj boste tudi vi podarili to darilo iz ljubezni do vaših najdražjih. Zagotovo bomo prižgali z našim dejanjem in nakupom mnogo iskric v očeh, predvsem pa zavedanje, da spoštujemo njihovo delo.

 

Dovolite mi, da na koncu omenim nekaj namigov za nakup daril: moka iz Sorževega mlina (ajdova, pirina, ržena); kontakt Oton Samec 041 571 473, Zeliščarska kmetija Ključarjeva domačija iz Nove Cerkve (zeliščni čaji, tinkture, hidrolati, mazila, naravna kozmetika); kontakt: Miha Sreš 040 257 160, priznani vinar ponuja odlična in nagrajena vina in originalno vojniško penino, kontakt: Miran Kovač 051 356 445. Verjetno je v naši občini še več ponudnikov, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati darilo, ki bo nosilo »dušo« domače občine. 

Na nas je, da si naredimo lepe praznike, predvsem pa, da ostanemo zdravi.  

 

Tekst: Vida Podergajs   

Foto arhiv občine

Oglejte si tudi