Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
-0°C
JUTRI
19°C
3°C
Oceni objavo

Ponudba jedi tudi na žlico

Barbara Pirtovšek je 28. avgusta 2020 odprla vrata svoje lastne gostilne. Po 30 letih dela v gostinstvu, kjer je delala vsak sleherni dan, prostega časa pa skorajda ni poznala, se je odločila, da je čas, da postane sama svoj šef. Na samostojno pot je stopila ob veliki podpori moža Esada, ki je v gostilni prevzel vlogo kuharja. Skupaj vodita gostilno, ki sta jo poimenovala Pri Barbari. Gostilna se nahaja na Celjski cesti 39A, na levi strani glavne ceste v smeri Celja. Za Vas so odprti vse dni v tednu, razen praznikov.
V čudovitem ambientu, kjer vas nasmejana Barbara prijazno sprejme, lahko izbirate med vrsto okusnih jedi. Poleg pečenega odojka, hamburgerjev, gyrosa, kebaba, različnih vrst pic in mesa na žaru (pleskavice, čevapčiči), lahko dnevno izbirate med številnimi jedmi na žlico. Med drugim se lahko okrepčate z golažem, vampi, filanimi paprikami, s sarmami, čufti v omaki in prebrancem. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji morskih jedi, saj vam postrežejo lignje (ocvrte in na žaru) in ribe (postrvi, oslič). Vsa hrana, ki jo pripravljata, je dnevno sveža in narejena po receptih, ki jih za Vas skrbno izbirata Barbara in mož Esad. Vse recepte najprej preverita sama in ko je hrana všeč njima, jo vključita v ponudbo. V pestri ponudbi mesnih jedi, pa nista pozabila niti na vegetarijance. Le-ti lahko trenutno izbirajo med vegi burgerjem in pico, se pa bo glede na povpraševanje tudi ponudba širila in dopolnjevala. Tako imata v planu tudi menije za vegane in ponudbo zdravih prigrizkov. 

 

Ponudbo raznovrstne hrane sta zakonca Pirtovšek dopolnila s skrbno izbrano pijačo. Vsi ljubitelji piva boste svoje brbončice lahko razvajali kar z 20 različnimi vrstami piva, od slovenskih do hrvaških, francoskih in znamenitega avstrijskega samostanskega piva. Od tu nihče ne bo odšel lačen ali žejen, saj je ponudbe več kot dovolj. Med drugim se lahko osvežite tudi z različnimi sokovi in gaziranimi pijačami, lahko pa pridete uživati zgolj v skrbno pripravljeni okusni kavi Illy. Prostora je dovolj, tudi za zaključene družbe ali praznovanje rojstnih dni. Za varnostne in zdravstvene ukrepe v sklopu COVIDA-19 pa je tudi poskrbljeno. 

 

Torej če Vam bo kdaj preprosto zmanjkalo idej za kosilo ali pa ne boste imeli časa za pripravo, se oglasite pri Barbari, saj zagotavlja okusno in sveže pripravljeno hrano. Vso hrano lahko tudi naročite in jo odnesete domov ali v pisarno. Za menije pokukajte na Facebook profil Pri Barbari, za naročila pa pokličite na 070-990-306, kjer bodo ustregli vašim željam. Pa dober tek!

 

Tudi v  času  korone lahko hrano naročite po telefonu 070 990 306 in jo prevzamete v lokalu. 

 

Tekst: Nina Mlinar

Foto: lastni arhiv

Oglejte si tudi