Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Knjižnica Tržič - pošiljanje knjig po pošti

Spoštovani uporabniki Knjižnice dr. Toneta Pretnarja.

 

Pridobili smo stališče Nacionalnega instituta za javno zdravje v zvezi z morebitno izposojo knjižničnega gradiva po pošti. NIJZ priporočila glede spletne prodaje oz. dostave v tem času https://www.nijz.si/sl/priporocila-glede-spletne-prodaje-dostave-v-casu-sirjena-okuzbe-covid-19 so prav tako primerna za dostavo izposojenih knjig preko pošte.

 

V skladu s tem vam omogočamo izposojo:
1. Strokovnega gradiva za namene študija.
2. Knjig za domače branje in za maturo.
3. Vi nam pošljete seznam z naslovi na mail siktrz@trz.sik.si in poleg tudi številko (sliko) svoje izkaznice.
4. Gradiva ni potrebno vračati do konca izrednih razmer.
5. Količina gradiva je omejena na težo paketa do 2 kg (cena 2,50 eur).
6. Strošek pošiljanja (2,50 EUR) se vam vpiše v dolg, ki ga boste poravnali po koncu izrednih razmer.
7. Če je možno, lahko naročeno gradivo prevzamete pred vrati v Knjižnico dr. Toneta Pretnarja (Balos 4) v času pon – pet, 8.00 – 15.00.
8. Uporabnika, ki želi tak prevzem, obvestimo, da je gradivo pripravljeno. Ko je zunaj na parkirišču, pokliče v knjižnico in obvesti, da čaka. Dežurni zaposleni nato pripravljeno gradivo postavi pred vrata.
9. S prejetim blagom naj stranka ravna previdno in dosledno upošteva navodila za umivanje rok. V pomoč pri ravnanju naj služijo priporočila iz dokumenta Navodila potrošnikom za ravnanje z embalažo živil in drugih izdelkov glede okužbe z novim koronavirusom SARS-CoV-2, dostopno na naslednji povezavi https://www.nijz.si/sl/navodila-potrosnikom-za-ravnanje-z-embalazo-zivil-in-drugih-izdelkov-glede- okuzbe-z-novim (alineje ki obravnavajo ravnanje z izdelki po prihodu iz trgovine).

Oglejte si tudi