Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
0°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Srečanje starodobnih traktorjev

V nedeljo, 9. 6. 2019, smo lastniki starodobnih traktorjev iz Strojnega krožka Dravsko polje organizirali že 6. srečanje starodobnih traktorjev. Prireditev se je odvijala v Cirkovcah na šolskem dvorišču, ob in v prostorih Društva upokojencev Cirkovce. Zato se Društvu upokojencev iskreno zahvaljujemo za gostoljubnost.


Lahko rečemo, da je prireditev uspela, saj se je zbralo več kot 50 traktorjev, katere so si obiskovalci lahko ogledali in imeli so kaj videti. Prireditev se je pričela s krajšim kulturnim programom, ki so ga popestrili ljudski pevci in pevke iz Studenic, za veselo razpoloženje pa so poskrbeli muzikanti iz Starš. Po kulturnem programu je sledila spretnostna vožnja med količki s traktorji. Bilo je zelo zanimivo in tudi smeha ni manjkalo. Nato je sledila panoramska vožnja skozi vasi do jame Pleterje. Podžupan, gospod Bogdan Potočnik, nam je povedal nekaj besed o športno-rekreacijskem centru, ki je še v izgradnji. Lahko rečemo, da že kaže lepo podobo in da se bo tam v bodoče marsikaj dogajalo. Panoramsko vožnjo smo zaključili v Kidričevem, ob dobrem golažu v restavraciji Pan.


Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, ki ste nam omogočili, da smo lahko prireditev uspešno izpeljali. Zahvaljujemo se tudi gasilcem iz PGD Starošince in PGD Pleterje za varovanje na panoramski vožnji. Prireditev je potekala v okviru občinskega praznika, zato se tudi mi pridružujemo čestitkam vsem občankam in občanom ob prazniku naše lepe Občine Kidričevo.


Stanko Krničar,

Oldtimerji – SK Dravsko polje

Oglejte si tudi