Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
4°C
ČET.
9°C
5°C
Oceni objavo

Vabljeni na finale 19. prvenstva v twirlingu Slovenije

Po uspešno prestanih kvalifikacijah v mesecu januarju in marcu, se bodo dekleta iz Twirling kluba Slovenske Konjice naslednji vikend borila za odličja na finalu državnega prvenstva v twirlingu.

Organizator letošnjega finalnega tekmovanja je Twirling klub Sašo iz Slovenske Bistrice. V soboto, 18. 4. 2015, se tekmovanje začne ob 9.30 uri z nastopi novincev, ter nadaljuje s finalnimi nastopi posameznikov in parov v solo in freestyle disciplini. V nedeljo se tekmovanje prične s slavnostno otvoritvijo ob 9. uri. Nato boste lahko spremljali najboljše nastope posameznikov in parov v najzatevnejših kategoriah, ter na koncu še skupine.

 

Članice twirling kluba Slovenske Konjice se bodo predstavile najprej v soboto posamično kot novinke, Maruša Ledinek bo nastopila v finalu v solo in freestyle disciplini, Zala Slapnik  v finalu dicipline two baton, ter obe dekleti še v paru. V nedeljo se bo predstavila še skupina novink, ki jo sestavljajo Annemarija Ribič, Lana Slatenšek, Korina Polutnik, Eva Pogorevc, Zala Žnidarič, Nina Kvas in Glorija Podkrižnik.

 

Vljudno vabljeni vsi ljubitelji twirlinga, da pridete in navijate za svoje favorite. Nastope si lahko ogledate tudi na generalki, ki bo odprta za vse gledalce in bo v petek, 17. aprila 2015 ob 17.45 v telovadnici na OŠ ob Dravinji.

 

 

Oglejte si tudi