Logo MojaObčina.si
DANES
28°C
8°C
JUTRI
24°C
13°C
Oceni objavo

Pokalni karate turnir HEART CUP tudi slovensko obarvan

V Trevisu na mednarodnem karate pokalu HEART CUP 2016 smo bili prisotni tudi karateke iz kluba Yoshitaka Miren in se ponovno veselili odličja!
   V Trevisu (Italija - pri Benetkah) je v soboto in nedeljo, torej 16. in 17. aprila 2016 potekal veliki mednarodni karate turnir v tradicionalnem karateju pod nazivom HEART CUP 2016. Na 10 tatamijih/bojiščih je pred 80 sodniki v dveh tekmovalnih dneh svoje znanje pokazalo preko 1300 tekmovalcev iz Italije, Čila, Šrilanke, Rusije, Izraela, Švice, Romunije in Slovenije.

   ITKF Slovenije so predstavljali tekmovalci iz karate klubov Yoshitaka iz Mirna, Sakure iz Šempetra pri Gorici ter Samurai iz Kopra, ki so se v izredno kvalitetni konkurenci odlično odrezali. V soboto so pod vodstvom Stojana Šestana nastopili tekmovalci v mladinskih in članskih kategorijah osvojili 2 zlati, 1 srebrno in 1 bronasto odličje. Med njimi se je spet odlično boril DANIJEL LEBAN (Yoshitaka Miren), ki je v katah posamezno v svoji kategoriji dosegel fantastično 2. mesto in srebrno odličje.

   V nedeljo so potekali ekipni boji. Pod vodstvom Vojke Šestan je v nedeljo popoldne nastopilo 15 tekmovalcev v kategorijah do 14 let, osvojili pa so kar 6 zlatih odličij, 6 srebrnih in 2 bronasti v različnih starostnih skupinah, povprečje tekmovalcev v določeni skupini je segalo od 15 in celo do 30.
Tako v našem klubu Yoshitaka, kakor tudi v zvezi ITKF smo na vse tekmovalce zelo ponosni!

Čestitke prav vsem tekmovalcem za prikazani karate ter staršem in spremljevalcem za podporo!
Miloš Cotič

Oglejte si tudi