Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
6°C
JUTRI
18°C
4°C
Oceni objavo

Praznovanje Dneva žena v Društvu upokojencev Miren

V Društvu upokojencev Miren smo se odločili, da bomo letos pripravili praznovanje Dneva žena za naše članice in jih s tem malo odtegnili od vsakodnevnega dela in skrbi .
Tokrat smo za praznovanje izbrali petkov večer in Gostišče Makorič v Orehovljah. Ob dobri večerji in rujni kapljici, se je prijetno razpoloženje hitro razširilo na vse udeleženke in udeležence srečanja. Društvo je vsaki udeleženki podarilo vrtnico v znak priznanja.
Med večerjo in plesom, za katerega je poskrbel naš gost Rok s harmoniko, se je odvijal tudi turnir v "lovljenju rib" z bogatimi nagradami. Rib seveda niso lovili v bližnji Vipavi, temveč v gostilni, tudi ne pravih , ampak v igri. Igra je ob veselem in zabavnem komentiranju moderatorja Božota potekala brezhibno v vsesplošno zadovoljstvo.
Nagrade za igro je prispevala Služba za marketing hotela Perla iz družbe HIT iz Nove Gorice, za kar se jim vsi najlepše zahvaljujemo. Društvo žena z Marinko in Marijo na čelu je pripravilo pecivo in sladke dobrote. Tudi njim se zahvaljujemo.

Večer je v veselem razpoloženju minil kar prehitro in upamo, da so naše članice s srečanja odnesle kup lepih vtisov, ki jih bodo še dolgo časa delile z drugimi.  Hkrati pa smo se dogovorili, da bomo v kratkem organizirali spomladanski izlet, o katerem bomo še pisali.

Društvo upokojencev Miren

Oglejte si tudi