Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
18°C
8°C
Oceni objavo

FREED FASHION z Emo Štanta v občinski stavbi

Pod blagovno znamko FREED FASHION ustvarja Ema Štanta, pustolovska, svobodoljubna in ustvarjalna duša, po izobrazbi ekonomistka. Je oseba nasprotij, kar se odraža tudi v njenih izdelkih. Od resne in umirjene črnine, do živahnih barv in divjih vzorcev. Najbližje ji je minimalizem, so pa njene kreacije zelo raznolike, zato se za vsakega nekaj najde, pove Ema in dodaja, da ustvarja s srcem in pri tem uživa. Ko ustvarja, se čas ustavi.
Veselje do šivanja je odkrila že v ranem otroštvu, ko sta jo nono in nona naučila osnov šivanja na đivalnem stroju na nožni pogon, starem več kot 100 let.

Vsi izdelki so ročno narejeni in unikatni. Ker smo v času masovne prozvodnje, želimo čim bolj izraziti slog in biti drugačni. V vsak izdelek je vložen čas, trud in ljubezen, zato so namenjeni tistim, ki se tega zavedajo in to cenijo.


V zadnjem času se nabolj posveča modnim dodatkom iz umetnega usnja in ostalega dekorativnega blaga, med kateremi prevladujejo "vrečasti nahrbtniki", ki so v zadnjih letih postali pravi modni hit.

Njeni izdelki so na ogled v občinski stavbi in so prava paša za oči, zato vabljeni na ogled razstave.

Oglejte si tudi