Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Konopljina čajanka v mladinskem centru AIA

Predstavnika kmetije blagostanja Vrindika sva imela 11. aprila čudovito priložnost, da sva lahko z resnično okusnim konopljinim čajem razvajala udeležence dogodka v Mladinskem centru AIA.
Namen ''konopljinih čajank'' je ozaveščati ljudi o blagodejnih učinkih konoplje na naš lastni sistem, ki je odgovoren za samozdravljenje, ter o načinu jemanja konopljinega čaja, ki je cenovno najbolj ugoden ter celostno učinkovit za človekovo blagostanje. Konopljin čaj, pripravljen iz konopljinih cvetov, naj bo skuhan v povezavi s kakovostno maščobo (npr. deviška kokosova), na katero se vežejo fitokanabinoidi in tako odigrajo svojo resnično vlogo zdravljenja.

Na dogodku smo pripravili okusen kremni čaj (z lešnikovim in kokosovim mlekom) ter usedline konopljinih cvetov uporabili kot glavno zvezdo v sadno-kakavovem smutiju, v katerem je zagotovo shranjenih še vsaj 60 odstotkov aktivnih učinkovin, ki se v procesu priprave čaja niso sprostile. Tako pocrkljani smo se sproščeno pogovarjali in srkali zdravilne kapljice v obliki čaja in smutija.

Za organizacijo in sponzorstvo tega čudovitega dogodka, ko sva lahko posredovala znanje in izkušnje, se iskreno zahvaljujeva vodstvu Mladinskega centra AIA, v katerem se dogaja veliko zanimivega .  


Besedilo: Barbara in Lenart Vrindavan, kmetija Vrindika

Oglejte si tudi