Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Priporočila gostincem na območju občine Logatec

Omejevanje stikov je ključno za preprečitev širjenja okužb, zato Civilna zaščita Občine Logatec poziva gostinske lokale, ki delujejo na območju občine, da omejijo svoj obratovalni čas, predvsem v popoldanskih in večernih urah.

Kljub stalnim opozorilom, da naj se državljani zadržujejo doma in se izogibajo nepotrebnim stikom, opažamo, da se določeni teh opozoril ne držijo. Slednje je bilo opaziti še posebej v popoldanskem oziroma večernem času v gostinskih lokalih. V času druženja se osebe tudi ne držijo navodil o preventivnih razdaljah med osebami z namenom preprečevanja širjenja okužb, zato priporočamo, da gostinski lokali na območju občine Logatec:

omejijo obratovalni čas na dopoldan oziroma največ do 15. ure,

zagotavljajo oziroma spodbujajo in opozarjajo svoje goste k zagotavljanju vseh preventivnih ukrepov proti širjenju virusa.

 

Lastnike oziroma upravljalce gostinskih lokalov, ki zagotavljajo dostavo hrane na dom opozarjamo, da striktno upoštevajo vse preventivne ukrepe, ki jih NIJZ predvideva za osebe, ki prihajajo v stik s potencialno okuženimi osebami. 

 

Civilna zaščita Občine Logatec

Oglejte si tudi