Oceni objavo

Vabljeni na predavanje dr. Mateja Tušaka o vplivih tekmovalnih dosežkov na osebnostni razvoj mladostnika

Športno plezalno društvo Korenjak bo 20. septembra ob 19.00, gostilo dr. Mateja Tušaka. Predavanje bo potekalo v Plezalnem centru društva Korenjak, ki se nahaja v Športnem parku Log, v občini Log – Dragomer. Naslov predavanja bo nosilo naslov Vpliv tekmovalnega dosežka na osebnostni razvoj mladostnika. Vrhunski strokovnjak na področju psihologije športa bo poizkušal odgovoriti na nekatera odprta vprašanja, ki si jih zastavlja večina staršev, katerih otroci so stopili na pot tekmovalnega športa.

1. Kako vpliva želja po tekmovalnem dosežku na osebnostni razvoj mladega športnika?

2. Katere so negativne in pozitivne posledice ambicioznih staršev in kako visoko lahko sežejo naši otroci?

3. Kdo vpliva na motivacijo otrok bolj? Starš, trener ali vrstniki oziroma vzorniki?

4. Ali pomenita puberteta in adolescenca resnično konec obetavne športnikove poti in zakaj jih večina neha pri petnajstih letih.

Ob koncu predavanja bo sledila diskusija in odprta vprašanja na katere bo dr. Matej Tušak poizkušal odgovoriti. Priznani psiholog obljublja, da se mu ne bo mudilo in da se bo rade volje zadržal in odgovoril tudi na morebitna vprašanja, ki se mu jih javno ne bo želelo zastaviti.

Cena predavanja za  znaša 5,00 eur. Za nečlane pa 10,00 eur.

 

Društvo Korenjak

 

OPOMBA

Zaradi lažje organizacije, vas prosimo, da svojo udeležbo oziroma število obiskovalcev (povabite in potrdite lahko tudi svoje prijatelje) potrdite preko povezave PRIJAVA NA PREDAVANJE

 

Oglejte si tudi