Logo MojaObčina.si
DANES
1°C
-5°C
JUTRI
4°C
1°C

zaposlitev

Osrednjeslovenska regija
Sreda, 06. December. 2023

Varnostni inženir m/ž

Metrel Mehanika, d.o.o. iz Horjula v svojo delovno ekipo vabi novega sodelavca na delovno mesto "strokovni sodelavec za VZPD". Če izpolnjujete razpisane pogoje za zaposlitev, vas odlikuje strokovnost, zanesljivost, odgovornost in etičnost, vas vabimo, da se nam predstavite!
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 30. December. 2023

Upravljalec strojev (m/ž)

Vaše delo bo obsegalo: upravljanje stroja za brizganje gume in/ali drugih strojev v proizvodnji,
Osrednjeslovenska regija
Sobota, 16. December. 2023

Operater proizvodnje (m/ž)

Naloge in odgovornosti: izvajanje dela v procesih proizvodnje...
Osrednjeslovenska regija
Ponedeljek, 01. Januar. 2024

Proizvodni tehnolog (m/ž)

Podjetje Seascape zaposli proizvodnega tehnooga (m/ž) za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Kandidat bo opravljal dela prenosa razvojnih izdelkov v proizvodnjo, optimiranja proizvodnih procesov obstoječih produktov in druga dela po naročilu nadrejenega. Pogoj so 3 leta delovnih izkušenj s področja del proizvodnega tehnologa.
Osrednjeslovenska regija
Torek, 12. December. 2023

Komisionar (m/ž) v Cash & Carry Slovenčeva

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Zaželjeno je, da: mate izkušnje s pripravo blaga na podlagi delovne dokumentacije, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, ste pripravljeni za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.
Osrednjeslovenska regija
Torek, 12. December. 2023

Prodajalec (m/ž) V CASH & CARRY Slovenčeva

K prijavi vabimo kandidate, ki imajo dokončano najmanj IV. stopnjo izobrazbe. Zaželeno je, da: imate izkušnje z delom v trgovini, vas veseli delo z ljudmi, ste vestni in zanesljivi, ste pozitivno naravnani in znate to prenašati tudi na druge ljudi, pripravljani za učenje in nova znanja v okviru delovnega mesta.