Oceni objavo

Praznični december na Kobariškem

Praznične luči so v Kobaridu že zasvetile, praznično dogajanje pa se nadaljuje skozi celoten december. 

Praznično dogajanje se bo nadaljevalo s srečanjem starejših občanov, ki se bodo v petek, 9. decembra 2022, ob prijetnem kulturnem programu učenk in učencev OŠ Simona Gregorčiča Kobarid in Glasbene šole Tolmin družili in pletli vezi. Srečanje po dveh letih ponovno organizirata Rdeči križ Tolmin in Občina Kobarid. 

Otroke rojene v letošnjem letu, in njihove starše bo na novoletnem srečanju novorojenčkov sprejel župan Marko Matajurc. Srečanje otrok in njihovih staršev bo potekalo v torek, 13. decembra 2022 v dvorani Doma Andreja Manfrede v Kobaridu. Na srečanje smo letos povabili otroke rojene v času od 15. novembra 2021 do 15. novembra 2022.

Praznični čas bo v četrtek, 15. decembra 20, ob 19. uri z koncertom popestrila Klapa Skala. Brezplačne vstopnice bodo na voljo od 1. decembra 2022 dalje. Rezervacije sprejemamo na e-naslovu: karte.kobarid@gmail.com 

Preden se bo leto 2022 poslovilo bomo v Kobaridu prisluhnili Darji Švajger in pevskim zborom iz občine Kobarid. Dobrodelni božično-novoletni koncert bo potekal v ponedeljek, 26. decembra 2022, ob 18. uri v kobariškem kulturnem domu. Vstopnice bodo na voljo na Občini Kobarid.  

Dobri mož bo v ponedeljek, 19. decembra obiskal najmlajše občanke in občane ter jih tudi obdaril. Otroci si bodo na dan obiska dedka Mraza ogledali tudi predstavo Nenavadno darilo v izvedbi Miškinega gledališča.

Na Božič, 25. decembra ob 15.30 bodo v Drežniških Ravnah odprli jaslice na prostem.

Spremljajte praznični program na www.kobarid.si


(vir: kobarid.si)

Oglejte si tudi