Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
11°C
ČET.
20°C
12°C
Oceni objavo

Dogodki in novosti v oktobru

S pričetkom oktobra se vračamo nazaj na zimski delavni čas. Naša sprejemna pisarna se tako seli iz Hišice v parku v pritličje glavnega objekta Polhograjske graščine. Še vedno ostajamo odprti vsak dan, skrajšan pa je delavnik; od 10.00 do 16.00. Do maja se tako poslavlja Knjižnica pod krošnjami in sladoled, za razliko od osvežilnih pijač, kave, električnih koles, spominkov ter Dobrot blagajeve dežele, ki ostajajo. Našo ponudbo lahko preverite na spodaj navedeni spletni strani, kjer imamo tudi spletno trgovino. Na strani objavljamo sveže novice in dogodke. Preverite tudi, kaj vse ponujajo naši lokalni ponudniki.

 

Polhov doživljajski park

Polhov doživljajski park je odprt po zgoraj navedenem urniku. Jesenski obisk je res nekaj posebnega. Park si deloma deli pot z Blagajevo tematsko potjo, ki poleg zgodovinskih poudarkov obravnava tudi prisotne naravne znameniti. Radovedni lahko tako odnesete veliko znanja! Zraven pa še našemu polhu Rogoviležu pomagate poiskati novi dom.

15. septembra se nam pridružite na vodenju po parku. Standarden nedeljski termin smo tokrat po vaši želji prestavili na soboto. Začnemo ob 10.00. Ob nakupu petevrske vstopnice je vodenje brezplačno.

 

231. Mozartovi družinski dnevi

Festival ljubiteljev klasične glasbe nadaljuje večletno tradicijo dogodkov. Za vas igrajo 23. oktobra ob 17.00. Prepustite se začarati grajskemu ambientu ob zvokih klasične glasbe. Za podrobnejši program spremljajte našo ali njihovo spletno stran.

 

Poroka v Polhograjski graščini

V romantični Polhograjski graščini lahko sklenete poročno zaobljubo. Poročno slavje lahko podaljšate v parku, največkrat kar pod stoletno grajsko lipo. V primeru slabega vremena se prestavimo v notranjost graščine. Zakaj se ne bi poročili pozimi? Ne odlašajte tudi z organiziranjem poroke za prihodnje leto z naročilom na uradne ure za poroke, ki so ob sredah med 12. in 17. uro, ob predhodni najavi. Kontaktirate nas lahko tudi preko spodaj navedene elektronske pošte.

 

Pišite, pokličite, spremljajte:

T: 031 776 259

E: info@grad-polhovgradec.si

www.grad-polhovgradec.si www.visitpolhovgradec.si

Spremljajte nas tudi na FB strani Blagajeva dežela, igrivo zaledje Ljubljane in Polhov doživljajski park ter na Instagram profilu polhograjska_grascina

Pripravil: Bor Bevc

Oglejte si tudi